Rotaru a renunţat la funcţia din PSD Gorj

Primarul din Leleşti Marian Rotaru şi-a dat, ieri, demisia din funcţia de vicepreşedinte al PSD Gorj. Rotaru ameninţa de mai multă vreme cu această acţiune, fiind nemulţumit că în partid deciziile sunt luate de câteva persoane şi că ceilalţi membri sunt ignoraţi. Rotaru spune că funcţia de vicepreşedinte nu-i foloseşte pentru că nici nu a avut cum să şi-o exercite. Biroul politic al PSD s-a întâlnit anul acesta doar o dată.

Reporter: Până la urmă aţi făcut ce aţi spus în ultimele zile. V-aţi dat demisia din funcţia de vicepreşedinte.

Marian Rotaru: Da, mi-am dat demisia acum cinci minte. Am înregistrat-o la partid. Am făcut acest gest pentru că nu ţin cont de părerile noastre.

Rep: La ce vă referiţi?

M.R.: Păi eu fac parte din conducerea departamentului de agricultură şi nici măcar nu m-au întrebat când au pus unii directori. Pe Dan Tănăsescu la Direcţia Agricolă şi pe Constantin Negrea la APIA. Am aflat din presă. Doar nu-s bolovan pe murături.

Rep: Cum au primit vestea?

M.R.: Păi cum să  o primească? Cum am primit şi eu vestea că i-au pus pe ei directori fără să întrebe pe cineva dacă sunt potriviţi. Din presă! Asta e, dacă au ajuns patru oameni să facă tot ce vor în judeţul acesta. Păi au ajuns copiii să nu se mai ducă la interviuri pentru că ştiu că toate sunt aranjate. Eu nu vreau aşa.

Rep: Este campanie electorală. Sprijiniţi în continuare USL?

M.R.: Ce campanie? Ei se poartă de parcă ar fi siguri de victorie. Anul acesta s-a întâlnit Biroul Permanent Judeţean (BPJ) o singură dată.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: