Rotaru crede că nu va mai fi dat afară din PSD

Primarul PSD de la Leleşti, Marian Rotaru, crede că a fost iertat de şefii de partid pentru declaraţiile din campania de la alegerile parlamentare. Atunci, Rotaru a criticat liderii PSD şi a fost ameninţat cu excluderea chiar şi de premierul Victor Ponta. Acum, Rotaru a îngropat securea războiului şi vrea să de uitării anul 2012. Pentru a convinge că relaţiile în PSD s-au refăcut, Rotaru spune că a făcut de sărbători schimb de mesaje cu liderii PSD. 

Reporter: Care mai este situaţia dumneavoastră în PSD? Eraţi pus pe lista de excluderi.

Marian Rotaru: Asta a fost anul trecut, acum suntem în 2013, problemele cred că au fost rezolvate. Şi domnul Călinoiu (n.red- Ion Călinoiu, preşedinte executiv PSD Gorj) şi domnul Cârciumaru (n.red- Florin Cârciumaru, preşedinte PSD Gorj) au avut şi probleme administrative şi politice, dar acum fiecare ne întoarcem la treburile noastre.

Rep.: V-a trecut supărarea?

M.R.: Eu nu sunt supărat. Acum de sărbători, ne-am transmis mesaje, am primit de la domnul Călinoiu, domnul primar. Ne-am felicitat reciproc. Trebuie să-i mulţumesc pe această cale şi premierului, care mi-a trimis o felicitare, chiar înainte de sărbători.

Dacă am fost supărat mi-a trecut, nu avem chestiuni de împărţit. După ce va fi o şedinţă a Biroului Politic şi o să se discute, se vor lua măsuri şi dacă am greşit accept sancţiunea.

Rep.:Deci rămâneţi în PSD, nu mai poate fi vorba de excluderi.

M.R.: V-am spus, revenim la treburile noastre administrative.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: