Rotaru pregăteşte o mutare secretă la Universitatea

Mihai Rotaru pregătește, în secret, lovitura de titlu pentru Neluțu Varga. ProSport a anunţat că Mihai Rotaru îl vrea pe Marian Copilu la Universitatea Craiova, după ce Neluțu Varga l-a dat afară de la CFR Cluj.


Patronul oltenilor este convins că fostul președinte al ardelenilor s-ar plia perfect pe noua organigramă a clubului, alături de antrenorul Laurențiu Reghecampf. Cele două părți vor purta negocierile decisive peste 10-14 zile, după ce conducătorul care a adus 4 titluri consecutive la CFR va fi trecut de perioada de odihnă de după cutremurul din Gruia.

Neluțu Varga a tăiat în carne vie la CFR Cluj, după eliminarea cu Steaua Roșie Belgrad și bătaia generală între oficialii clubului. Două capete importante au căzut de la campioana României: Marius Șumudică și Marian Copilu. Dacă în cazul antrenorului patronul în acte al celor de la CFR avea jokerul în mână în persoana lui Dan Petrescu, în ceea ce privește președintele totul s-a petrecut abrupt. Dovada în acest sens este că nici acum liderul din Liga 1 nu are un conducător în locul lui Copilu.

Ruptura dintre Varga și omul care i-a adus 4 titluri consecutive a fost brutală și totală, iar un alt patron din Liga 1 este aproape să profite. Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, lucrează, în liniște, la o nouă lovitură. După ce l-a adus pe Laurențiu Reghecampf antrenor, Rotaru pregătește înregimentarea lui Marian Copilu! Sursele ProSport susțin că au existat negocieri, foarte avansate, și în trecutul apropiat, dar Copilu a ales atunci cu inima și i-a fost loial lui Varga!

Acum, fiind liber de contract, varianta Universitatea Craiova este cât se poate de atrăgătoare.

Vizualizări: 1,702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: