Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Rotiri de directori la Divizia Energetică a CE Oltenia

Divizia Energetică a CE Oltenia a fost supusă, la fel ca şi Divizia Minieră, unui proces de reorganizare. Conform noii organigrame mai mulţi directori de la sucursalele energetice au fost rotiţi între ei de la o unitate la cealaltă. Constantin Bălăşoiu şi Marian Motocu, exilaţi de Laurenţiu Ciurel la termoficarea de la Craiova II, revin în sistem pe funcţii cheie atât în termocentrale, cât şi la Divizia Energetică.

Constantin Bălăşoiu şi-ar fi început de la 1 martie activitatea în fruntea SE Işalnița, spun surse din companie. Bălășoiu a fost exilat de Ciurel la o direcţie de termoficare de la Craiova, unde nu avea mai nimic de făcut, însă acum a fost reactivat de managerul interimar al companiei energetice, Laurențiu Ciobotărică, spun surse din conducerea complexului. Viorel Filip, cel care a condus până acum SE Ișalnița, ar fi fost detașat la conducerea SE Turceni, însă nu se cunoaşte exact pe ce post. În prezent activitatea termocentralei de la Turceni este coordonată de către Liviu Cătălin Stănculescu, care, în contextul în care Filip va fi numit director plin, probabil va reveni pe funcţia de director tehnic. La SE Rovinari nu s-ar fi făcut schimbări. Acolo rămâne șef tot Ion Pisc. Director tehnic este Iosif Chircă, iar director de producție este tot Dan Medințu, fiul fostului șef al Diviziei Energetice, demisionarul Aurel Medințu.
Marian Motocu, fost director comercial la Termo Turceni, care în ultimă fază presta activitatea tot pe la termoficarea de la Craiova II, ca Bălășoiu, ar fi fost numit un fel de director adjunct la Divizia Energetică, deci în directa subordonare a lui Ionel Ilie. Numai că acesta nu ar fi primit și birou la Divizia Energetică, desfășurând activitate mai mult pe la SE Turceni.
Și postul directorului interimar al Diviziei Energetice, Ionel Ilie, de director al Direcției Ofertare Vânzare ar fi ocupat de o altă persoană. La Craiova II ar fi rămas același director, Dan Vasile.

Vizualizări: 8,231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: