RTV Satellite Net, controlată de Sebastian Ghiţă, a preluat acţiunile firmei ce deţine RTV Târgu Jiu

Societatea RTV Satellite Net SRL, controlată de Sebastian Ghiţă, a preluat 95% din acţiunile societăţii Ridzone Computers SRL din Târgu Jiu, care deţine licenţa audiovizuală prin satelit pentru televiziunea RTV Gorj, potrivit unui document primit de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

CNA a început să primească primele documente oficiale din care reiese că societatea RTV Satellite Net SRL din Ploieşti a preluat licenţa audiovizuală pentru televiziunea cu format generalist RTV, care emitea în oraşul Târgu Jiu şi alte localităţi din judeţul Gorj, după cum au declarat reprezentanţii Consiliului.

Societatea RTV Satellite Net SRL îl are ca unic asociat pe Radu-Mihai Tronaru, potrivit informaţiilor depuse la Registrul Comerţului.

Pe de altă parte, săptămâna trecută, CNA a notificat Ridzone Computers SRL din Târgu Jiu - care deţine o licenţă audiovizuală prin satelit pentru televiziunea cu format generalist RTV - să prezinte actele care privesc eventuala modificare a acţionariatului său. Din documentele depuse la CNA şi la Registrul Comerţului, Ridzone Computers SRL îi avea la acel moment ca asociaţi pe Răitaru Ionuţ Daniel - asociat principal - 95% şi Răitaru Maria Mădălina - 5%.

Contactat de MEDIAFAX, la momentul respectiv, Ionuţ Răitaru a declarat că şi-a cesionat acţiunile, însă nu a precizat cine este noul proprietar al RTV din Târgu Jiu.

CNA a primit însă informaţiile că, potrivit unei adunări generale a acţionarilor Ridzone Computers SRL, din 30 septembrie, RTV Satellite Net SRL a preluat 95% din acţiunile Ridzone Computers SRL, în timp ce 5% din acţiuni au fost preluate de Radu-Mihai Tronaru. Acesta din urmă este şi administrator al societăţilor Ridzone Computers SRL şi RTV Satellite Net SRL.

CNA aşteaptă ca acţionariatul Ridzone Computers SRL să fie modificat şi la Registrul Comerţului, urmând să discute cazul televiziunii RTV într-o şedinţă viitoare a Consiliului.

Mai multe pe www.mediafax.ro

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: