Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ruşeţ – şi fără maşină de la Senat şi fără cabinet la Prefectură

Senatorul PDL de Gorj, Ion Ruşeţ, şi-a amenajat cabinetele parlamentare în teritoriu, dar nu şi la Târgu Jiu, unde Prefectura nu a mai avut un spaţiu pe care să i-l pună la dispoziţie. Acesta afirmă că lucrurile au evoluat în aşa fel încât doar parlamentari ai PSD să poată să îşi amenajeze birouri parlamentare în Palatul Administrativ. El ar fi trebuit să îl „moştenească” pe cel al fostului deputat Marcel Romanescu, însă, încăperea respectivă a fost pusă la dispoziţia serviciului pentru eliberarea permiselor.Ruşeţ spune că pentru Târgu Jiu îşi va amenaja un cabinet chiar la sediul PDL Gorj. În restul colegiului în care acesta a fost ales senator, Ruşeţ şi-a amenajat deja cabinete la Motru, Mătăsari şi Bumbeşti-Jiu. În celelalte două oraşe din colegiul său, Tismana şi Turceni, parlamentarul PDL va merge o dată pe lună. Acesta şi-a inaugurat deja o parte dintre cabinete, sute de oameni înghesuindu-se să îşi spună păsurile în faţa alesului lor.

Deocamdată, Ruşeţ nu duce doar lipsa unui cabinet la Târgu Jiu, ci şi a unei maşini. El a refuzat să ia maşina pe care ar fi trebuit să o „moştenească” de la fostul senator Ilie Petrescu. Fostul autoturism a fost predat la Bucureşti şi va intra în revizie generală pentru că are deja la bord sute de mii de kilometri şi nu a fost niciodată reparat complet. Ion Ruşeţ spune că, până atunci, prin judeţ se deplasează cu maşina sindicatelor de la Jilţ, al căror preşedinte este, iar drumul spre Bucureşti îl face cu autoturismul personal.

Vizualizări: 59

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: