Ruşeţ a lăsat-o pe Udrea pentru o zi de plajă cu Condescu

Liderul PDL Ion Ruşeţ a ignorat vizita ministrului Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea preferând umbrelele de pe plaja de la Cap Aurora, unde a avut loc o întâlnire pusă la cale de Marin Condescu. Purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene a confirmat la Radio Infinit că Ruşeţ a preferat reuniunea sindicală de pe litoral. Ion Călinoiu, cel care a aşteptat-o pe Udrea la graniţa judeţului, spune că ar fi întrebat de senator, mirată că nu este de faţă, iar liderul PDL Târgu-Jiu Nicolae Daviţoiu crede că întâlnirea de la mare era mai importantă decât vizita Elenei Udrea.

Marele absent al întâlnirii cu Elena Udrea, a fost, culmea, tocmai liderul organizaţiei judeţene a PDL Gorj, Ion Ruşeţ. Deşi este autosuspendat din funcţiile sindicale, senatorul a considerat că este mai important să participe la întruniri, la mare, cu foştii săi colegi din minerit şi energie, decât să fie de faţă când se discută despre investiţiile pe care guvernul vrea să le facă în Gorj.

Călinoiu: Doamna ministru a fost nelămurită

Preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Călinoiu, care, s-a înţeles de minune cu Elena Udrea, de parcă el ar fi fost liderul PDL Gorj, a povestit la Radio Infinit că ministrul s-a mirat, în timpul şedinţei de la Prefectură, că lipseşte Ion Ruşeţ.„Doamna ministru a văzut că nici preşedintele PDL nu a venit. A lipsit de la această întâlnire, cred că nu ştia pentru că nu era o vizită politică. A fost nelămurită că nu-i preşedintele. Pedeliştii puteau să o aştepte acolo să nu se vadă că sunt atât de separaţi“, a comentat Călinoiu.

Conform purtătorului de cuvânt al PDL Gorj, Dan Vâlceanu, Ion Ruşeţ a fost la Cap Aurora, la o întâlnire sindicală.

Daviţoiu: A fost mai importantă întâlnirea de la mare

Nicolae Daviţoiu îi ia apărarea şefului său de partid, Ion Ruşeţ, care a lipsit de la întâlnirea de vineri cu ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea. „Mâna dreaptă” a senatorului, vicepreşedintele Nicolae Daviţoiu susţine că a fost mai importantă şedinţa de la Cap Aurora decât întâlnirea cu ministrul. Pe litoral, s-a discutat viitorul mineritului şi energiei, pe când, la Gorj, de problemele de investiţii ale primarilor se ocupă Cosmin Popescu, deşi nu mai este în PDL, şi Severus Militaru, a explicat Daviţoiu.

„A fost la o întâlnire cu sindicatele şi alţi factori de decizie din mineritul şi energia din Gorj. A fost mult mai importantă această întâlnire deoarece s-a discutat soarta celor trei entităţi energetice“, a spus Daviţoiu la Radio Infinit.

„A avut un program stabilit pentru toată săptămâna. A participat la întâlnirea sindicatelor de la Cap Aurora. Şi acolo era ceva important“

 Dan Vâlceanu.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: