Ruşeţ a pierdut sprijinul lui Călinoiu

Preşedintele executiv al PSD Gorj Ion Călinoiu a comentat ieri la Radio Infinit declaraţiile făcute de senatorul Ion Ruşeţ. Preşedintele PDL Gorj a declarat la un post de televiziune că useliştii sunt disperaţi, în frunte cu Victor Ponta, care se teme că nu va convinge jumătate plus unu dintre alegători.

Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj,  a declarat că pentru Victor Ponta, Ion Ruşeţ este cantitate neglijabilă, dar cu această declaraţie şi-a tăiat craca de sub picioare. „Este o invenţie. Victor Ponta nu îşi face griji pentru Ruşeţ, el este cantitate neglijabilă. Aceasta este arma dânsului cu care îşi taie singur craca de sub picioare”, a spus social-democratul.

Ruşeţ a mai vorbit şi despre „şmenul” ce ar exista între el şi candidatul PP-DD la Senat, Tudor Barbu. „Nu l-am văzut niciodată pe domnul Tudor Barbu“, a spus Dian Popescu. Liberalul a comentat şi acuzaţiile privind ajutorul venit de la sindicalistul de la Roşiuţa Nelu Roşca, cel din urmă consilier PP-DD la Motru. „Dânsul m-a rugat  să susţin proiecte ale minerilor din Cariera Roşiuţa”, a adăugat Dian Popescu la Radio Infinit. (M.M.)

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: