Ruşeţ: Alternanţa la putere este benefică, după 16 ani de guvernare locală pesedistă

În toate ieşirile publice pe care le-a avut până acum, candidatul PDL Gorj la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Ion Ruşeţ, a insistat pe soluţiile care pot fi adoptate pentru a schimba în bine soarta judeţului, atâta timp cât mineritul şi energia nu mai pot fi o soluţie pe termen lung.

Reorientarea spre turism, având la bază o infrastructură de calitate ar putea creşte şansele de a atrage investitori, atât autohtoni, cât şi străini. Trebuie umblat însă şi la imaginea creată de reprezentanţii unor administraţii publice locale, care, atunci când le-au bătut la poartă unii oameni de afaceri şi-au cerut “dreptul”, deşi la prima vedere păreau încântaţi de posibilitatea de a încheia unele parteneriate cu aceştia.

Această imagine de judeţ corupt, în care se cere şpagă pentru a putea să-ţi dezvolţi o afacere s-a răspândit rapid şi a dat un semnal negativ, pentru că toţi acei investitori care ne-au trecut pragul şi au plecat dezamăgiţi de acest sistem, au la rândul lor relaţii cu alţi patroni, care poate ar fi fost şi ei interesaţi să investească în Gorj.

Ori această imagine care planează asupra judeţului nostru trebuie să dispară, altfel nu ne vom bucura de atenţie. Candidatul PDL la Consiliul Judeţean susţine că echipa de consilieri pe care o are în spate este o garanţie a faptului că nu vor fi tolerate actele de corupţie şi că legea trebuie respectată, indiferent de consecinţe.

Ion Ruşeţ crede că oamenii care au rămas în partid după ieşirea de la Guvernare au dat dovadă că sunt corecţi şi că au tărie de caracter, pentru că în caz contrar ar fi părăsit barca PDL-istă, la fel cum au făcut déjà unii membri de partid.

Mai mult, niciunul dintre cei aflaţi pe lista de consilieri judeţeni nu are nici măcar calitatea de învinuit într-un dosar de corupţie, ceea ce spune multe despre corectitudinea şi calitatea acestor oameni.

Preşedintele PDL Gorj crede că electoratul din Gorj este unul informat, care nu se va lăsa influenţat de tentativele de mituire ale unor formaţiuni politice care au déjà grupuri ţintă, şi care va vota în cunoştinţă de cauză. Ion Ruşeţ este încrezător că majoritatea electorilor ştiu déjà că alternanţa la putere este benefică şi îi aşteaptă la vot pe toţi cei vor o schimbare, după 16 ani de guvernare locală pesedistă.

Biroul de presă al PDL Gorj

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: