Ruşeţ: Călinoiu nu se pricepe nici la agricultură, darmite la minerit şi energie

Noua structură de conducere a CEO, care este, de fapt, tot cea veche, cu mici excepţii, agită spiritele în USL, reprezentanţii PDL fiind blamaţi în continuare, deşi nu mai sunt la guvernare. Liderii PDL Gorj nu au făcut însă nimic pentru menţinerea unor directori în funcţie, singurul argument pentru care aceştia au rămas în structura de conducere a CEO, fiind acela că sunt specialişti în domeniul în care activează.

Mai mult, preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ, acuză că în eşaloanele II şi III din minerit şi energie au loc epurări politice de tip bolşevic, fiind eliminaţi toţi cei care sunt membri ai PDL, aceştia fiind sancţionaţi pentru că sunt simpatizanţii PDL sau pentru că au dat dovadă de caracter rămânând la această formaţiune politică. Declaraţiile contradictorii ale liderilor USL, care au exprimat poziţii diferite cu privire la structura de conducere a CEO, îl determină pe preşedintele PDL Gorj să creadă că lucrurile nu sunt suficient de bine lămurite în interiorul formaţiunilor politice care compun această uniune.

Candidatul PDL la şefia Consiliului Judeţean Gorj,Ion Ruşeţ, a răspuns acuzaţiilor actualului preşedinte, care a declarat că structura de conducere a CEO este concepută de aşa manieră încât să deservească interesele PDL. “Domnul Călinoiu nu se pricepe nici la agricultură, unde este de specialitate, are un doctorat, darămite la minerit şi energie. El nu înţelege că noua structură este una pur economică, care nu are nicio legătură cu politicul. Îi condamnă pe unii reprezentanţi ai CEO pentru că au o anumită simpatie politică sau o alta. Ei vor să elimine specialiştii în detrimentul comisarilor politici de tipul lui Laurenţiu Ciurel. Aici discutăm despre un management implicat, sub control, de mecanisme negociate cu Fondul Proprietatea, luate cu acordul FMI. Domnul Călinoiu trebuie să înţeleagă că mineritul şi energia sunt altceva decât un CAP. Chiar dacă este în vârstă, trebuie să mai citească sau să-şi cheme specialiştii în minerit şi energie pe care îi mai are şi să se consulte cu ei, înainte de a ieşi public cu asemenea afirmaţii”.

Campanie

Candidatul PDL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean continuă întâlnirile electorale cu cetăţenii din diverse localităţi. După ce la sfârşitul săptămânii trecute s-a aflat împreună cu staff-ul de campanie  în mijlocul localnicilor din Leleşti pentru a-l susţine pe Gabi Popeanga, candidatul acestei formaţiuni la funcţia de primar, şi în satul natal Corobăi, unde a însotit-o pe candidata PDL la Primăria Dragoteşti, Angelica Necşulea, turneele electorale continuă şi în alte localităţi. Săptămâna aceasta Ion Ruşeţ şi echipa sa de campanie vor trece prin Mătăsari,Bolboşi, Roşia de Amaradia, Teleşti, Jupâneşti, Săuleşti şi Prigoria pentru a-şi face cunoscut programul de campanie şi a discuta cu oamenii.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: