Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ruşeţ, dispută cu colegii de sindicat

Liderul sindical Ion Ruşeţ a declarat ieri la un post local de radio că se gândeşte să facă un pas lateral şi că nu ştie dacă va fi negociator la discuţiile pentru noul contract de muncă. Potrivit unor informaţii, ultima şedinţă de sindicat a fost una cu scântei. Ruşeţ este contestat în interiorul Sindicatului Mine Energie Oltenia (SMEO). Ruşeţ vrea, spun surse, cu orice preţ afilierea la Federaţia Energetica a lui Ioan Pisc Scrădeanu. El nu a depăşit umilinţa de a fi pus în situaţia de a demisiona din funcţia de prim-vicepreşedinte al Federaţiei „Univers“, locul lui fiind luat de Adrian Marciuc.

Ruşeţ a fost salvat de Gabriel Căldăruşe, care l-a pus preşedinte executiv la SMEO. Alţii spun că Ruşeţ ar fi participat la o şedinţă la CE Oltenia cu Gabriel Căldăruşe, Florin Cârciumaru, Ion Călinoiu şi Laurenţiu Ciurel. La întâlnirea cu pricina s-ar fi vorbit despre concedieri din februarie, iar acestea ar putea fi făcute doar cu acordul sindicatelor. Ruşeţ, care nu vrea să dispară din spaţiul public, refuză să gireze aceste concedieri pentru că oricum imaginea lui este extrem de şifonată.  (M.M.)   

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: