Ruşeţ pleacă, după ce a distrus partidul

Ion Ruşeţ este de acord că şi el, şi ceilalţi din BPJ, trebuie să îşi depună mandatul. „Formula actuală de BPJ nu mai poate să continue, nu mai este fiabilă”, a spus Ruşeţ, care a precizat că noua echipă de conducere trebuie să fie din filiala Gorj a PD-L, nu din organizaţia centrală sau din alte partide. „Proiectul meu politic a eşuat, am pierdut două alegeri în 2012, nu voi mai face parte din noua echipă de conducere”, a declarat cu destulă relaxare Ion Ruşeţ ieri, la Radio Infinit.

Ion Fugaru, unul din liderii organizaţiei, crede că Ruşeţ nu trebuie să se implice în alegerea noii echipe şi că ar trebui aduşi în partid foştii lideri de acum zece ani, Petrică Nanu (actual consilier judeţean PP-DD) şi fostul prefect Ştefan Popescu Bejat, de mult timp pensionar. „Nu am văzut în viaţa mea un aşa mod de conducere la un partid. Erau imagini la televiziunile naţionale cu Ion Ruşeţ care juca par-impar în senatul României. Noi care ştiam jocul, ştiam ce face el acolo”, a spus Fugaru, care îi transmite lui Blaga să schimbe „cămătarii şi bişniţarii” din fruntea filialei.

Partidul Democrat Liberal pare dezintegrat după alegerile din 9 decembrie, fiind măcinat de trădările şi blaturile pe care şi-au bazat campania electorală. (A.A.)

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: