Ruşeţ: Ponta a trecut de la aroganţă la teamă

Nicolae Daviţoiu, candidatul ARD pe Colegiul 6 Târgu Jiu, este hotărât să îi pună probleme premierului Victor Ponta. Asta este părerea şefului său de partid, care îl vede pe Daviţoiu mai mobilizat ca niciodată. Şi candidatul PP-DD Dan Diaconescu a spus că din lupta dată între el şi Victor Ponta, ar putea câştiga Daviţoiu. Ion Ruşeţ a declarat la Radio Infinit că lui Ponta îi este teamă.

Rep.: Cum vedeţi lupta pe Colegiul 6 Târgu Jiu?

Ion Ruşeţ: În ultimul timp văd la Victor Ponta o altă atitudine decât aroganţa cu care eram obişnuiţi.  Vă aduceţi aminte cuvintele sale, că nu are adversari în Gorj, că nu există alţi candidaţi în Gorj, numai USL-ul, Iată că se demonstrează că aroganţa a lăsat-o puţin deoparte, nu este în apele lui şi are teamă.

Rep.: Are Victor Ponta motive să-i fie teamă?

Ion Ruşeţ: E clar că Victor Ponta este temător. Este temător pentru faptul că este posibil să nu depăşească 50% plus 1. Dacă nu închide colegiul, riscă să nu intre în parlament.

Rep.: Îi este teamă şi de candidatul Alianţei România Dreaptă sau numai de Dan Diaconescu?

Ion Ruşeţ: În contextul în care văd la candidatul nostru Nicolae Daviţoiu o mobilizare pe care nu am văzut-o nici la alegerile locale, nici la alte alegeri, nici măcar la referendum, atât el cât şi echipa sa sau au o mobilizare exemplară, cred că la Târgu Jiu va fi o luptă extrem de interesantă. Sunt sigur că lui Victor Ponta candidatul ARD îi va pune mari probleme.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: