Ruşeţ refuză momentan să-i răspundă lui Pecingină

Ion Ruşeţ nu vrea, deocamdată, să comenteze referitor la declaraţiile făcute de avocatul Sindicatului Mine Energie Oltenia, Gheorghe Pecingină. Acesta din urmă a spus despre Ruşeţ că este marea curvă a sindicatelor gorjene.

Pecingină este supărat pe Ruşeţ pentru că a distrus SMEO făcând jocurile administraţiei, fiind promovat în cele din urmă director în cadrul CE Oltenia. Ruşeţ spune că va răspunde acestor afirmaţii la momentul oportun. „Nu comentez. Nu fac comentarii la această oră. Voi comenta, vă asigur. Voi comenta într-un termen rezonabil şi oportun, când va fi oportunitate. Acum nu este”, a declarat Ion Ruşeţ.

Pecingină a fost foarte dur în declaraţii. „Că e unul Gogu Pendulă care a reuşit să tragă o flegmă acestui sindicat e altceva. Ion Ruşeţ, marea curvă a sindicatelor gorjene. Asta e cuvântul care i se potriveşte lui Ruşeţ, pentru că a reuşit să distrugă un sindicat. Scuzaţi-mi vocabularul de colţul străzii, dar pe acesta îl înţelege şi el. A flegmat, a tras o flegmă acestui sindicat, care l-a ajutat în momente grele, trecând în barca administraţiei într-un moment critic”, a spus Pecingină.

Ion Ruşeţ a fost promovat  şef în cadrul complexului chiar înainte de începerea negocierilor pentru noul Contract Colectiv de Muncă (CCM) al salariaţilor CE Oltenia. Pentru a nu fi părtaş la tăierea drepturilor minerilor şi energeticienilor, acesta şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte executiv al SMEO, rămânând simplu membru în cadrul sindicatului. Pecingină a anunţat că s-a îndepărtat de SMEO, proiect pe care l-a demarat împreună cu Ruşeţ, tocmai din cauza comportamentului acestuia din urmă.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: