Ruşeţ: Romanescu nu poate pune condiţii

Senatorul Ion Ruşeţ, preşedintele PDL Gorj, sugerează într-un interviu acordat Radio Infinit că fostul subprefect Marcel Romanescu s-ar duce la Partidul Poporului. Mai mult, Ruşeţ îi transmite lui Romanescu faptul că nu poate pune condiţii pentru revenirea în PDL. Acesta a spus că atâta vreme cât va fi Nicolae Daviţoiu el nu va reveni.

Reporter : Nu aţi avut nicio discuţie cu domnul Romanescu- Nu mai e subprefect, ar putea reveni în partid.

Ion Ruşeţ : Nu am avut. Noi nu oprim pe nimeni să vină în partid, nu avem o asemenea restricţie decât pentru cei care au fost împotriva partidului nostru în momentele dificile ale partidului şi nu vorbesc împotriva unui om, ci vorbesc împotriva partidului. Eu vorbesc despre o atitudine anti-partid. În aceste condiţii vom evalua de la caz la caz, nu opresc pe nimeni, însă cei care au servit guvernul Ponta nu pot să vină să pună condiţii partidului.

Rep: Domnul Romanescu a spus că nu se întoarce dacă este preşedinte tot domnul Daviţoiu...

I.R.: Domnul Romanescu nu poate să pună condiţii. Dacă doreşte să vină este bine primit, dacă doreşte să pună condiţii probabil se va duce la Partidul Poporului.

Rep.: Aveţi astfel de informaţii, că s-a putea duce la PP-DD?

I.R. : Ceea ce v-am spus este o informaţie pe sub cheie.

Rep.: Credeţi că la municipiu trebuie luate ceva măsuri-

I.R. : Se vor lua măsuri la toate organizaţiile cu probleme. Municipiul, trebuie să recunoaştem, este o organizaţie cu probleme, cu un rezultat mult sub media partidului la nivel de judeţ. Sigur, vom vedea contextul, vom vedea condiţiile, vom vedea ce s-a întâmplat...

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: