Ruşeţ şi Daviţoiu, „catastrofe politice”

Fostul senator Ion Ruşeţ s-a enervat la culme după ce fostul său coleg de partid, Nicolae Daviţoiu, l-a discreditat la un post de radio local. Daviţoiu a făcut mai multe declaraţii publice în care spune despre Ruşeţ că a fost o catastrofă atât ca lider de sindicat, cât şi ca parlamentar. Fostul pedelist Ion Ruşeţ contraatacă şi îi transmite lui Daviţoiu că are momente de delir şi că nu a existat în Partidul Democrat Liberal o catastrofă mai mare ca el.

Ion Ruşeţ şi Nicolae Daviţoiu au ajuns din colaboratori apropiaţi, pe vremea fostului PDL, duşmani de moarte. Daviţoiu a fost primul care a lansat atacurile în cadrul unui interviu dat unui post de radio local unde l-a catalogat pe Ion Ruşeţ drept o ”catastrofă pentru PDL şi pentru sindicate”. Acesta a continuat atacul şi l-a făcut pe Ruşeţ un oportunist care caută tot timpul funcţii. ”Cetăţenii din Gorj s-au fript o dată ce înseamnă să pună un lider de sindicat în postura de parlamentar. N-au luat ţeapă destulă cu Ruşeţ? Este exemplul cel mai elocvent. Ruşeţ se dă bine şi ar face orice ca să prindă şi el acolo un post de conducere. A fost o catastrofă pentru PDL, e o catastrofă pentru sindicate pentru că a ajutat la dezbinarea lor şi drept răsplată a primit acest pot acolo la complex”, a spus Nicolae Daviţoiu.

Nici fostul senator Ion Ruşeţ nu s-a lăsat mai prejos şi a răspuns la fel de dur atacurilor lui Daviţoiu. Acesta îi transmite că nu a existat în PDL o catastrofă mai mare ca el. ”Nicolae Daviţoiu ar fi ultimul om care poate să facă asemenea comentarii. Am avut o organizaţie municipală catastrofă, organizaţie pe care a coordonat-o domnul Daviţoiu, deci el este ultimul care poate să vorbească despre catastrofe politice. A avut o neconfirmare electorală ruşinoasă la alegerile din 2012”, a spus Ruşeţ, care a fost la fel de „neconfirmat” de electorat. Ruşeţ a răspuns şi atacului cum că cetăţenii s-ar fi fript când l-au ales parlamentar. A spus că Daviţoiu a avut un moment de delir şi că nu este obişnuit să dea interviuri. ”Are şi el momente de delir, probabil a stat prea mult pe scaun şi nu i s-a oxigenat creierul, nu este obişnuit să stea atât de mult la interviuri”, a adăugat Ruşeţ.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: