Ruşeţ vede un şmen între PP-DD şi USL

Candidatul ARD pe colegiul 1 Senat, Ion Ruşeţ, a încercat ieri să acrediteze ideea că între contracandidaţii săi Tudor Barbu de la PP-DD şi Dian Popescu de la USL ar exista „un şmen”. Ruşeţ a declarat ieri la TV Sud că Nelu Roşca, un consilier al PP-DD din Motru, face campanie pentru Dian Popescu la Roşiuţa, acolo unde Roşca este lider sindical. „Face campanie pe faţă, la modul că se urcă în autobuzul de campanie cu Dian Popescu, coboară din autobuz cu Dian Popescu. Cred că Tudor Barbu are blat cu Dian Popescu”, a spus Ruşeţ. „Nu poţi să faci o chestiune cu Dian Popescu fără o şmenuială”, a mai spus Ruşeţ, supărat că Tudor Barbu îl atacă pe OTV. „Eu nu sunt nici mincinos la Victor Ponta, nici dezinformat ca Tudor Barbu”, a mai spus Ruşeţ.

Consilierul PP-DD Nelu Roşca crede totuşi că Ruşeţ este dezinformat. „Eu nu m-am implicat până acum în campanie, pentru că sunt implicat în negocierea contractului colectiv de muncă din CEO. Domnul Ruşeţ poate să spună ce vrea. Probabil sunt strategii de-ale dumnealor de campanie”, a concluzionat Roşca.

Tudor Barbu a vorbit şi ieri la OTV în cuvinte deloc măgulitoare despre contracandidaţii lui. Despre Dian Popescu a spus că „este un puşcăriabil, care este pe afiş cu procurorul Ponta”, iar despre Ruşeţ că a uitat că a fost lider sindical, atunci când a votat pentru reducerea pensiilor şi salariilor. (M.M.)

Vizualizări: 183

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: