Ruşine Pandurii! Bătuţi de retrogradata Vaslui!

Vasluienii au câştigat respectul fanilor după meciul cu Pandurii, iar gorjenii l-au pierdut, nu numai pentru că FC Vaslui a câştigat partida, ci mai ales din pricina condiţiilor în care s-a impus în faţa echipei noastre. În timp ce Liviu Antal dădea gol în poarta lui Gliwa, FC Vaslui primea vestea că nu a primit licenţa şi va juca în liga a II-a.

Pandurii a pierdut din nou, meciul cu FC Vaslui terminându-se cu scorul 1-0 pentru gazde. De menţionat este că echipa de la care a luat bătaie Pandurii a fost părăsită de antrenori, de jucători şi, mai important, a rămas fără licenţă pentru Liga I. Chiar şi aşa, vasluienii au câştigat "derby-ul" de clasament, aşa cum a fost numit meciul cu Pandurii. Liviu Antal a înscris în minutul 59, cu un voleu din interiorul careului. "Jucăm şi învingem doar pentru noi, respectăm competiţia. E din ce în ce mai greu pe burta goală. FC Vaslui a fost o echipă mare, sper să revină cât mai repede", a declarat Liviu Antal, mijlocaş FC Vaslui. Gorjenii au avut ocazii dar per total jocul a fost slab. Jucătorii de la Pandurii nu joacă nimic. În minutul 67, Madson și Temawanjera puteau majora scorul în cadrul aceleiași faze după o acțiune prelungită în atac, dar la fel de bine ar fi putut egala și oaspeții în minutul 73. Mușat a respins în afara terenului o minge aruncată pe linia de șase metri de Momcilovic. Până la final, gazdele au reușit să țină jocul departe de poarta lui Straton, cu o singură excepție, când fostul portar al Rapidului a respins în corner. Fluierul final a găsit puținii spectatori aplaudând la scenă deschisă o prestație lăudabilă a unei echipe abandonate, neplătite și condamnate la retrogradare, dar care se încăpățânează să moară în picioare.

„Suntem o echipă blazată“ 

Antrenorul pandurilor a felicitat FC Vaslui şi a spus încă o dată cât de mult are de lucru pentru a pune echipa pe picioare. "Echipa este dărâmată psihic. A fost faza de excepție a lui Antal, care a înclinat balanța unui joc destul de anost. Meciul se ducea spre un rezultat de 0-0. Suntem o echipă blazată, lipsită de nerv. Toată lumea a fost învățată să jucăm spectaculos, dar va dura să ne revenim. Totuși, vom lupta până la capăt în fiecare meci", a spus Grigoraș la Digi Sport Special. Tehnicianul pandurilor spune că se aştepta să câştige măcar un punct. "Mai este foarte mult de muncă și e greu să câștigăm multe partide până la sfârșitul sezonului. Mă așteptam la un rezultat favorabil, chiar și un punct era bun. Sunt de apreciat însă jucătorii de la Vaslui, își apără blazonul, deși poate echipa nu va mai exista. Sunt convins că noi vom arăta mult mai bine de la vară încolo. Jucătorii și-au dorit, au vrut, dar realizările au fost foarte puține", a mai declarat Grigoraș.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: