S-a aruncat de la etajul doi de dorul soţului

O femeie de 54 de ani din Târgu-Jiu a vrut să-şi încheie socotelile cu viaţa, pentru că suferea după moartea soţului, dar din fericire a scăpat numai cu câteva traumatisme. Soţul târgujiencei a decedat în urmă cu câţiva ani, dar femeia nu a acceptat ideea că partenerul ei de viaţă nu mai este. A mai încercat să-şi ia viaţa, însă de fiecare dată a scăpat.

Ieri de dimineaţă, într-un moment de cădere nervoasă, femeia a încercat din nou să-şi ia viaţa. S-a aruncat în gol de la etajul doi al blocului în care locuia. „A sărit de pe geam. Eu nu am mai văzut-o de vreo două zile, că mai ieşea când şi când din casă. Acum am auzit un zgomot puternic şi când am ieşit afară, am văzut-o lângă bloc. Ţipa şi se văita. Cred că s-a lovit la coloană, la bazin, la picioare. A venit salvarea şi a luat-o”, a povestit o vecină.

A agresat cadrele medicale

Târgujianca a fost transportată de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. „Iniţial a acceptat să primească îngrijiri medicale, însă după ce copilul ei s-a luat de ea a devenit foarte agitată şi a refuzat îngrijirile”, a spus medicul de la Salvare. Cel mai probabil după ce îşi va reveni va fi transferată la Secţia de Psihiatrie.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: