S-a aruncat în Jiu

Din primele verificări a rezultat că bărbatul a intrat în apă fără a şti să înoate, iar în aceste împrejurări a fost luat de curenţi şi s-a înecat.

În după-amiaza zilei de duminică, orele 16:40, poliţiştii Secţiei 11 de Poliţie Rurală Turceni au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, de P.T., din comuna Ioneşti, cu privire la faptul că în râul Jiu, se află o persoană înecată.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul subunităţii, precum şi un echipaj de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Turceni, care au scos din râu persoana înecată.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba despre B.I., 70 ani, din comuna Ioneşti, judeţul Gorj, care, în data de 03.09.2011, în jurul orelor 14:00, fără a şti să înoate, a intrat în râul Jiu intenţionând să se deplaseze, spre comuna Brăneşti. În aceste împrejurări, bărbatul a fost luat de curenţii apei şi s-a înecat.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: