S-a deschis Zmeș-Cartofiserie - un festival zilnic de street food pe Victoria Pietonală

De curând orașul Târgu-Jiu s-a îmbogățit cu o nouă cartofiserie, și nu orice cartofiserie. Amplasată chiar în zona 0 a Targu-Jiu-lui, în fața Bijuteriei CICI, rulotă în stil american Zmeș nu poate fi ratată și în mod cert nu trebuie ocolită de pofticioșii aflați în plimbare pe centru sau pe Calea Eroilor. De fapt Zmeș apare ca un bine meritat moment de respiro în drumul dintre opere brâncușiene situate în Parcul Central și în Parcul Coloanei Fără Sfârșit.

Planul de acasă al echipei Zmeș s-a potrivit perfect cu cel din târg, iar concretizarea a fost posibilă prin accesarea de fonduri europene. Antreprenorii Zmeș vor ca rulota din Centru să devină punctul gastronomic al orașului în care oricine găsește ZILNIC între orele 10.00-22.00 un produs care să-i satisfacă capriciile culinare.

”Ne-am gândit la Zmeș ca fiind locul unde te gândești să te oprești dimineața în drum spre școală sau spre locul de muncă pentru a lua un mic dejun rapid și energizant. Va fi destinația pe care o cauți în pauza de prânz pentru a încerca un produs nou sau pentru a te delecta cu propria combinație de ingrediente. Va fi soluția salvatoare într-o seară foarte încărcată sau într-o noapte în care ai ieșit cu prietenii. ” Proprietar Zmeș

Ce preparate găsești la Zmeș?

La Zmeș găsiți o gamă variată de produse din cartofi și food-bites de un nivel calitativ ridicat, aducând elementul de originalitate necesar impulsionării industriei street – food.

•       cartofi prăjiți

•       chipsuri din cartofi

•       loaded fries Zmeș

•       loaded fries pui

•       loaded fries porc

•       meniul inele cașcaval

•       meniul nuggets de pui

•       meniul mozzarella sticks

•       meniul mix însoțite de sosuri savuroase: sos aioli, sos ketchup, sos smântâna cu mărar, sos maioneza, sos special, sos blue cheese si sos cheddar.

Treci pe la Zmeș și da de știre si prietenilor tai, dându-ne un tag pe

Facebook - https://www.facebook.com/ZmesCartofiserie/

Instagram: https://www.instagram.com/zmes_cartofiserie/

Iar dacă vrei să ne vizitezi și căsuța virtuală, accesează https://www.zmes.ro/.

Vizualizări: 2,087

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: