„S-a jucat“ de-a violul cu un copil de 4 ani

Un băieţel de numai patru anişori a fost dus ieri seară de mama lui la Unitatea de Primiri Urgenţe după ce a fost surprins în timp ce era agresat sexual de un vecin în vârstă de 15 ani. Femeia crede că fiul ei a fost violat şi va face tot posibilul ca vinovatul să plătească pentru că i-a traumatizat copilul. Copilul a fost preluat de o echipă de psihologi din cadrul Direcţiei de Protecţie a Copilului Gorj. Copilului i-au fost prelevat probe pentru a vedea dacă a fost într-adevăr aşa. Tatăl adolescentului, Gheorghe Popescu, a declarat jurnaliştilor că a fost vorba de o joacă.

„Copilul meu a povestit că era pe afară şi a venit la el să-l ia fără să-l ademenească şi a încercat să fugă, dar s-a împiedicat şi a căzut, iar atunci l-a prins şi l-a agresat sexual. M-am dus cu el la spital, i s-au recoltat probe dar merg şi la Medicina Legală pentru că la spital a rămas şi unul din poliţişti şi nu am încredere în ei. Am fost şi la Protecţia Copilului“, a spus mama copilului de patru ani.

„L-am găsit pe iarbă întins pe burtă cu pantalonii daţi jos“

Aceasta povesteşte că l-a lăsat pe Daniel în grija unor vecini pentru a face câte ceva prin casă, iar la un moment dat a realizat că micuţul nu mai este cu aceştia. Ea a ieşit imediat să-l caute în jurul blocului şi l-a auzit plângând. S-a îndreptat spre locul respectiv unde l-a găsit pe fiul ei chiar în momentul în care era agresat sexual de un băiat de 15 ani din cartier care se numeşte Florin. „Mai spre seară l-am dus pe copil la nişte vecini ca să se joace cu copiii lor până am făcut şi eu ceva de mâncare. Vecinii ăştia i-au scos pe copii pe afară ca să se joace pe lângă bloc şi să vadă luminile şi bradul de Crăciun de la Artego. Eu m-am tot uitat pe geam după el şi l-am văzut, iar la un moment dat am coborât că nu mai era. M-am întâlnit cu vecinii şi cu copiii lor pe scară, dar al meu nu era şi mi-au zis că este în poieniţă la foc cu alţi copii de prin cartier. M-am dus acolo şi focul era stins, dar l-am auzit pe copilul meu plângând şi am fugit acolo. L-am găsit pe iarbă întins pe burtă cu pantalonii daţi jos şi un băiat din blocul vecin dezbrăcat la fel peste el şi îl ţinea de gât ca să stea. Întreţinea cu fiul meu relaţii sexuale”.

Minorul de 15 ani a fugit

Femeia l-a luat la întrebări pe adolescent, iar acesta i-a spus că vecinii ei l-au plătit pentru a-şi bate joc de micuţ. „Eu m-am năpustit imediat asupra băiatului ăsta de 15 ani şi l-am luat la rost. Avea pe jos o bluză, o căciulă şi un telefon pe care i le-am luat eu ca să am probe că el a fost. El s-a smucit din mâinile mele şi a plecat acasă dar, înainte să plece, mi-au spus că vecinii mei, la care lăsasem copilul, l-au plătit să-şi bată joc de copilul meu. Apoi a fugit şi a venit cu taică-său îmbrăcat în alte haine şi nu a vrut să recunoască absolut nimic, dar eu am ţipat la fata mea să sune la poliţie”.

Poliţiştii au sugerat să ia bani să uite incidentul

Femeia a mers la poliţie împreună cu fiul ei pentru a se face dreptate, însă aici ea susţine că oamenii legii i-au sugerat să se împace cu agresorul şi cu familia acestuia pentru că oricum nu va păţi nimic fiind minor. „A venit poliţia şi am plecat eu cu fiul meu şi băiatul ăsta cu tatăl lui la poliţie. Din câte am văzut eu, tatăl băiatului îi ştia pe poliţişti, iar la secţie poliţiştii mi-au zis să iau banii de la omul ăsta şi să ne împăcăm pentru că oricum nu au ce să-i facă băiatului că e minor şi trebuie să demonstrăm dacă a fost violat fiul meu”, a povestit disperată femeia. 

Femeia a fost aseară cu fiul ei la spital unde i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă băieţelul de numai patru anişori a fost sau nu agresat. „A venit o femeie cu un copil de patru ani care a spus că fiul ei a fost victima unui viol pentru că l-a prins cu un alt băiat mai mare. Noi i-am recoltat probe pentru a vedea dacă se adeveresc spusele mamei”, a declarat Liliana Crăciun, medic la UPU.

„Voi demonstra că fiul meu este nevinovat”

Gheorghe Popescu, tatăl adolescentului acuzat că ar fi violat un copil de 4 ani, a făcut declaraţii incredibile. Acesta spune că cei doi se jucau şi nu s-a întâmplat nimic. Mai mult, omul a sugerat că Adrian, un alt copil de 15 ani l-a agresat pe micuţ şi cu alte ocazii. Bărbatul a mai spus că fiul său este atât de deprimat că a ameninţat că se omoară. „Am venit de la serviciu şi copilul era la calculator şi i-am zis să iasă pe afară să se mai recreeze. A stat o jumătate de oră-o oră, au făcut un foc şi s-au jucat. Asta fac în fiecare seară. După aceea a venit în casă dezbrăcat şi mi-a povestit că mama băiatului îl acuză că i-a violat copilul. Iniţial nu am vrut să ieşim din casă, dar când am auzit-o cum ţipa pe afară am ieşit şi i-am zis să sunăm la poliţie şi să mergem să dăm declaraţie. Ea i-a surprins în timp ce se tăvăleau pe jos şi cu fiul meu şi cu micuţul mai era un alt băiat de 15 ani, Adrian, care din câte ştiu eu a avut ceva intim cu micuţul. Fiul meu mi-a spus că acest Adrian a mimat un act sexual. Acelaşi lucru am povestit şi la Poliţie pentru că fiul meu este nevinovat, acum este traumatizat şi mi-a zis că vrea să se omoare ca să scape de toate astea. Îmi voi angaja avocat şi-mi voi demonstra nevinovăţia copilului meu“, a povestit Gheorghe Popescu, tatăl adolescentului.

Vizualizări: 190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: