S-a spânzurat cu o curea

Un bărbat din Bâlteni şi-a găsit ieri sfârşitul, după ce în trecut mai avusese o tentativă de sinucidere. Grigore Bivolu a trecut în lumea celor drepţi la 44 de ani, el folosind o curea, pe care a legat-o de patul din camera sa pentru a-şi încheia socotelile cu lumea în care a trăit. Acesta avea probleme cu alcoolul şi locuia împreună cu tatăl său, bătrânul fiind şi cel care l-a găsit fără suflare. În zadar a sunat tatăl îndurerat la 112 după ajutor pentru că nimeni nu mai putea să îl readucă la viaţă pe Grigore. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru a fi stabilite cauzele exacte ale decesului. Anchetatorii care încearcă să lămurească împrejurările în care bărbatul şi-a găsit sfârşitul nu au găsit şi vreun bilet pe care acesta să-l fi lăsat în urma sa.

Gigi CIUNCANU

Ştiri pe scurt

Transportau cărbune fără acte de provenienţă

Poliţiştii rutieri din municipiul Motru au trecut la verificarea transportatorilor de mărfuri pe drumurile judeţene. Aşadar, nu mai puţin de 20 de autovehicule au fost verificate, iar pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat cinci sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 5.600 lei. Remarcate s-au făcut două cazuri în care doi şoferi, unul de 33 de ani din Văgiuleşti, iar cel de-al doilea de 44 de ani din Cătunele transportau 2.000 kg de cărbune lignit, respectiv 8.260 de kilograme, fără acte de provenienţă. Ambii conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în cuantum de 1.000 lei fiecare, iar cantităţile de cărbune transportate au fost indisponibilizate în vederea confiscării.

Camelia SUCIU

S-a ales cu dosar penal după ce a ameninţat cu cuţitul

Un tânăr de 18 ani din Târgu Jiu s-a ales cu dosar penal după ce l-a ameninţat cu cuţitul pe un alt tânăr de 20 de ani din Scoarţa. Băiatul de 20 de ani a sesizat poliţia cu privire la acest aspect astfel încât după numai câteva ore oamenii legii l-au şi identificat pe infractor. Acesta avea asupra lui cu cuţit tip briceag. Tânărul de numai 18 ani s-a ales şi cu dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare şi port fără drept a cuţitului.

Camelia SUCIU

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: