S-a trezit cu TIR-ul în curte

O bătrână din Bumbeşti Jiu a scăpat cu viata ca prin minune pentru că i s-a făcut foame! Nu este o glumă, este norocul unei femei care putea fi călcată de un tir, după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi a ieşit de pe partea carosabilă, ajungând în gardul unei case.

Şoferul spune că a pierdut controlul asupra autocamionului din cauza unei defecţiuni tehnice. Poliţiştii l-au audiat şi din primele cercetări se pare că spune adevărul. “Din primele cercetări se pare că de vină este o defecţiune la maşină şi astfel şoferul, după cum declară, a pierdut controlul autocamionului. Din fericire nu există victime, circulaţia nu a fost oprită, continuăm însă cercetările”, spun poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului.

Se putea întâmpla însă o tragedie, dacă o bătrână nu pleca cu câteva minute mai devreme în casă. Femeia a scăpat cu viaţă pentru că i s-a făcut foame şi a plecat să mănânce. ”Eram la poartă şi am plecat să mănânc. Când am intrat în casă am auzit o bubuitură. Dacă nu plecam cine ştie ce se întâmpla”, spune femeia. Şi vecinii au tras o sperietură zdravănă pentru că o văzuseră cu puţin timp în urmă la poartă şi au crezut că şoferul autocamionului a dat peste ea.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: