S-au terminat campionatele tari ale Europei? Iată ce poți urmări în pauza din iunie

Vara este anotimpul distracției, în vreme ce pentru fotbaliști este acea perioadă a anului în care se pot odihni, la capătul unui sezon extrem de epuizant. Mai ales superstarurile care evoluează pentru marile cluburi europene știu cât de importantă este perioada de odihnă. Pentru suporteri, în schimb, lunile în care nu se joacă fotbal pot fi plictisitoare. Există, totuși, variante prin care te poți distra și fără meciurile din Premier League, Bundesliga, Serie A, La Liga sau Ligue 1. 


Firește, nici competiția internă nu este o alternativă viabilă pe parcursul verii, deși Liga 1 redebutează mai devreme decât toate marile campionate ale continentului. În schimb, există opțiuni foarte tentante în alte sporturi, dar chiar și în fotbal. Meciurile echipelor naționale, precum și partidele de pregătire ale marilor cluburi europene pot fi subiecte de interes. Iată câteva variante pe care poți miza, în această perioadă.

Iată ce poți face în lipsa fotbalului de top, din Europa


La începutul lunii iunie, mai exact în perioada 2 - 16 iunie, vor avea loc partidele din primele etape ale UEFA Nations League. Vor juca de câte două ori formațiile reprezentative ale celor mai puternice țări fotbalistice din Europa. Astfel, ai ocazia să le urmărești la treabă pe Spania, Portugalia, Anglia, Germania, Italia, Olanda sau Belgia. Chiar dacă jucătorii convocați sunt cei care de abia așteaptă vacanța de vară, cu siguranță superstarurile continentului vor dori să dea tot ce au mai bun, pentru a obține rezultate care să le asigure o vacanță de vară liniștită.


Și România se va implica în partidele din Liga Națiunilor. Elevii lui Edi Iordănescu dau piept cu doi adversari puternici. Este vorba despre Muntenegru (la Podgorica). Finlanda (pe stadionul Rapid) și Bosnia și Herțegovina (la Zenica). Fanii României vor putea să îi vadă din nou la treabă pe Niță, Chiricheș, Toșca, Mitriță sau Pușcaș, inclusiv la București. Cele trei partide ar putea reprezenta un început excelent pentru Iordănescu, dacă rezultatele vor fi unele pozitive. Profită de meciurile care se vor desfășura în această perioadă și alege cotele disponibile la pariuri pe fotbal aici


Pe lângă fotbal, în luna iunie se vor mai disputa și fazele finale ale EHF Champions League la handbal masculin și feminin. Final 4-ul feminin se joacă la începutul lunii, în vreme ce turneul final de la băieți se dispută la mijlocul aceleiași perioade. Vor lua parte la competiție cele mai tari echipe ale Europei. Lupta din competiția masculină se anunță a fi mai încinsă ca niciodată, cu Kiel, Barcelona, Kielce și Veszprem implicate. 


Nu în ultimul rând, trebuie să știi că în finalul lunii iunie începe ediția din 2022 a legendarului turneu de tenis, de la Wimbledon. Competiția desfășurată pe iarbă debutează în data de 27 iunie și se va încheia pe 10 iulie. Vor participa toate numele grele de pe tabloul masculin, inclusiv Novak Djokovic, Rafael Nadal și Roger Federer. La fete, vor intra în scenă și româncele Sorana Cîrstea și Simona Halep. 


Chiar dacă marile competiții fotbalistice din Europa s-au încheiat, sportul rămâne la dispoziția ta pentru o vară distractivă și lipsită de plictiseală. Urmărește cele mai tari competiții și pariază responsabil în avans sau live, pentru experiențe și mai deosebite!


Sursa foto: Pixabay.com

Vizualizări: 465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: