Să ajutăm o fetiță de 5 ani, conectată la un ghiozdan. La propriu!

Strigăt de ajutor pentru o fetiță în vârstă de doar 5 ani, din Filiași, județul Dolj. Mai multe mămici din Gorj s-au mobilizat să îi dea o mână de ajutor micuței care a fost diagnosticată cu o formă acută de leucemie și care este conectată tot timpul la un ghiozdan. Acolo are aparatul care îi permite să trăiască. Iulia este sub tratament în Italia, dar familia are mare nevoie de sprijin pentru că nu are bani să o facă bine. Un transplant de măduvă de la fratele ei ar fi soluția salvatoare, dar extrem de costisitoare.

Puteți ajuta printr-un gest simplu. Mai multe mămici din Gorj s-au mobilizat deja pe rețelele de socializare, au donat diverse obiecte pe care le vor scoate la vânzare în cadrul unui târgu caritabil care va avea loc, pe 8 noiembrie, la Târgul Auto din municipiul Târgu Jiu.

La vârsta de 2 ani, micuţa Iulia a fost diagnosticată cu leucemie Acută Limfoblastică, o formă de cancer. Timp de trei ani, cu ajutorul familiei şi a multor oameni buni, a luptat cu boala. La sfârșitul tratamentului de întreţinere însă, boala s-a întors. Fata poate urma tratamentul potrivit la spitalul Bambino Gesu din Roma şi ar urma să beneficieze şi de transplant de măduvă, fratele ei fiind donatorul. Costurile nu sunt însă uşor de suportat pentru familie. Nu ne este frică să o luăm de la capăt, însă provocarea financiară este mult peste puterile noastre. Cu greu îndrăznesc să vă cer încă o dată ajutorul. Tratamentul este lung, Iulia va avea nevoie de transplant pentru care din fericire fratele ei este compatibil, este strigătul de ajutor lansat de Nicoleta, mătușa fetiței.

Cei care vor să o ajute pe Iulia pot face donaţii în conturile:

EUR: RO43BTRLEURCRT0488440901

RON: RO93BTRLRONCRT0488440901

Titular: VATUIU MARIANA VASILICA

Povestea micuței a sensibilizat comunitatea din Gorj. Mai multe mămici se vor mobiliza în Târgul Auto, pe 8 noiembrie, și vor scoate la vânzare diferite lucruri, cărți, haine, jucării. Toți banii strânși în cadrul evenimentului vor ajunge în conturile familiei Iuliei pentru ca fata să beneficieze de tratament în continuare și să se vindece.

În momentul de față, Iulia este la Roma, urmează tratamentul cu imunoterapie, este conectata la un ghiozdan pe care îl poartă mereu, iar dacă va răspunde cum trebuie la imunoterapie, în trei săptămâni, urmează sa facă transplantul de măduvă de la fratele ei mai mare. 

Simona este una dintre mămicile implicate în acțiunea caritabilă și ne-a mărturisit de ce a emoționat-o atât de mult povestea Iuliei.  „Admin fiind pe un grup local pentru mămici, am aflat despre povestea Iuliei. Privirea ei vesela și puternica m-au făcut sa nu dorm în acea noapte și sa caut soluții. Am început sa cer sprijinul mamelor de pe grup, sa facem ceva, suntem o comunitate frumoasa și împreună putem reuși multe. Iar ajutorul nu a întârziat sa apară, medici stomatologi au oferit serviciile lor și au donat banii Iuliei, fete din industria beauty au oferit la rândul lor diverse servicii, iar ajutorul a continuat sa vina, prin donații care îți lasa în suflet mandrie și admirație. Asa ca am decis sa facem acest târg, unde speram sa vina lume multa, doar uniți o putem ajuta pe micuța Iulia, o fetita de 5 ani, care trece prin multă suferință, cand viata ei acum ar trebui sa însemne doar veselie, curiozitate, nazdravanii, ar trebui sa însemne copilărie, nu durere, o durere prea mare pentru umerii ei micuți. Fiți alături de noi pe 8 noiembrie, cumpărați și salvați viata unui copil!”, a fost apelul Simonei.

Galerie foto



Vizualizări: 2,071

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: