Sâ nii urmăriţi la televizor!

Despre Simona Halep am mai scris acum ceva timp, într-un text pe blog intitulat sugestiv: ”Simona Halep, o tenismenă ţâţă”. Ca să fiu mai explicit, Simona s-a născut (sau mă rog, a căpătat, pe perioada adolescenţei) două excrescenţe care, la un sportiv, pot fi considerate malformaţii: o pereche de sâni imenşi. De fapt, ”imenşi” e un cuvânt prea mic pentru a-i descrie. Sânii Simonei erau atât de mari încât aveau, probabil atmosferă proprie, şi se întindeau pe mai multe fusuri orare. Inutil să mai spun că erau fascinanţi pentru orice bărbat normal. Dar o şi deranjau foarte mult la alergat, aşa că şi i-a micşorat cam de... habar n-am, să zicem de vreo 25 de ori. Aşa că acum sunt doar normali. De altfel, pe la colţuri se vorbeşte că, cu restul de sâni (ce i-a tăiat chirurgul), Simona va construi un baraj de-a lungul Siretului pentru a-i feri pe localnici de inundaţii.

Lăsând gluma la o parte, Simona Halep mi-a demonstrat, atunci când ţi-a ciopârţit sânii, că chiar intenţionează să fie o mare sportivă. Gândiţi-vă puţin, e ca şi când Florin Prunea şi-ar fi micşorat celebru-i penis. Da, un sacrificiu. De altfel, că tot veni vorba de penis, tenisul e un sport complicat, din punctul de vedere al celor care îl practică. De obicei, sunt copii din familii bune. Or copiii din familie bună nu vor depinde niciodată de sportul ăsta, cum a depins bietul Hagi de fotbal, aşa că îşi permit să-l trateze cu superficialitate şi neseriozitate. Până la proba contrarie, Simona Halep ne-a demonstrat că are chef să stea mai mult pe teren decât prin cluburi.

Şi deunăzi, în primul tur de la US Open, s-au văzut primele roade: Simona a eliminat-o scurt, în două seturi, pe campioana en titre la Roland Garros, chinezoaica Na Li, numărul 6 mondial. Bravo, Simo! Fă-ne să nu mai regretăm sânii ăia, te rugăm!

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: