Mirel Rădoi a adus întăriri la antrenamentele Universității Craiova

Universitatea Craiova se confruntă cu o veritabilă criză în compartimentul ofensiv, din cauza problemelor medicale survenite în ultima perioadă.  Mirel Rădoi nu mai are niciun atacant la dispoziţie și a apelat la juniorii de la academia clubului.

Pentru derby-ul din week-end-ul trecut, cu FCSB, Mirel Rădoi nu a putut conta decât pe un singur atacant, Jovan Markovic, iar acesta a resimţit şi el anumite dureri şi a fost înlocuit în repriza secundă, astfel încât mijlocaşul croat Ante Roguljic a evoluat pe postul de „nouă fals”. Toţi ceilalţi atacanţi ai Universităţii Craiova sunt accidentaţi, respectiv Elvir Koljic, Andrei Ivan şi Rivaldinho, în aceeaşi situaţie fiind şi Ştefan Baiaram, care ar fi putut fi utilizat în avanposturi.

Pentru perioada de pregătire din pauza competiţională prilejuită de meciurile echipelor naţionale, antrenorul Ştiinţei nu are la dispoziţie niciun jucător de atac, în condiţiile în care Jovan Markovic este convocat la naţionala U21, pregătită de Emil Săndoi.

Nici măcar vârful de atac titular la echipa-satelit a Universităţii Craiova, Alexandru Melniciuc, nu este disponibil, el făcând parte din lotul naţionalei U18 a României. Un alt atacant de la formaţia secundă la care se putea apela, Dragoş Popa, a fost cedat recent la Viitorul Dăeşti, astfel încât aproape toate variantele au fost epuizate. O soluţie ar fi putut fi macedoneanul David Toşevski, vârful testat la echipa a doua, dar acesta nu a primit o ofertă din partea oficialilor olteni, aşa încât acesta a revenit la echipa de care aparţine, FK Rostov.

Totuşi, pentru a-şi putea desfăşura antrenamentele în această perioadă, Mirel Rădoi a chemat doi atacanţi juniori de la academia clubului, care au prins destul de puţine minute chiar şi la echipa-satelit, care evoluează în Liga 3 Fabian Şandru, născut 2005, şi Bogdan Barbu, născut 2006.

În condiţiile în care Nicuşor Bancu, Bogdan Mitrea sunt la naţionala mare, Vladimir Screciu şi Jovan Markovic sunt la naţionala U21, iar David Sala este la naţionala U19, Mirel Rădoi a mai chemat la antrenamente şi alţi jucători de la echipa a doua a clubului, pe fundaşii Sebastian Neţoiu, Eduard Dina şi Constantin Olteanu şi pe mijlocaşul Eduard Domnu. Următorul meci oficial al Universităţii Craiova este peste opt zile, cu FC Voluntari, vineri, 30 septembrie, de la ora 21.00, pe arena „Ion Oblemenco”, în deschiderea etapei a 12-a a Superligii.

Vizualizări: 1,014

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: