Doi jucători revin sub comanda lui Rădoi la Universitatea Craiova

Doi jucători vor fi sub comanda lui Mirel Rădoi după ce au revenit după accidentări, Andrei Ivan şi Ştefan Baiaram. În formă la momentul accidentării, Ivan şi Baiarm vor pune din nou umărul la obiectivele pe care Mirel Rădoi le are stabilite pentru acest sezon, titlul şi Cupa României.

Andrei Ivan şi Ştefan Baiaram, doi dintre cei mai importanţi fotbalişti de la Universitatea Craiova, se pregătesc de revenirea pe teren. Fanatik anunţă că Mirel Rădoi îi va avea din nou sub comandă pe cei doi, care s-au refăcut după accidentările suferite.

Ştefan Baiaram a avut nevoie de trei săptămâni pentru a se recupera după accidentarea suferită în partida dintre FC Hermannstadt – Universitatea Craiova 1-0, disputat pe 1 septembrie. În ceea ce-l priveşte, Baiaram e gata să reintre în programul de antrenament al oltenilor, urmând să joace, cel mai probabil, în meciul cu FC Voluntari, din 30 septembrie.

În cazul lui Ivan, jucătorul care a ratat un transfer la Bordeaux în ultima zi a perioadei de mercato, atacantul oltean a suferit o ruptură musculară. Fanatik anunţă că Ivan s-a recuperat mai repede şi e gata să reintre şi el la antrenamentele conduse de Mirel Rădoi.

Vizualizări: 3,620

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: