Sală de sport finalizată până la sfârșitul anului

Sala de sport din comuna Drăgotești va fi gata la sfârșitul acestui an, anunță autoritățile locale. Investiția finanțată prin Compania Națională de Investiții se ridică la aproximativ 300.000 de  euro.


 


Sala de sport construită chiar în spatele primăriei din Drăgotești ar fi trebuit să fie gata încă din vara anului 2020, însă pentru că firma care a câștigat inițial licitația a întârziat cu lucrările, contractul a fost reziliat.


A fost nevoie de o altă licitație pentru acest obiectiv, iar lucrările au fost reluate în luna aprilie a acestui an și ar trebui să fie gata în 8 luni de zile. Autoritățile locale supraveghează cu atenție modul în care de desfășoară această investiție. ” Avem asigurarea și certitudinea că până la sfârșitul acestui an investiția va fi gata. În mod siguri sala de sport va fi gata de sărbători pentru că lucrările sunt în grafic”, a declarat Vili Pasăre, primarul din Drăgotești.  


De această investiție se vor bucura tinerii din comună, dar sala de sport va fi pusă și la dispoziția celor două echipe de fotbal cu care comunitatea din Drăgotești se mândrește.  Tot aici va juca și echipa ”Old Boys” din comună.

Vizualizări: 1,239

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: