Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Salariaţi din Peştişani, trimişi de şef la Parchet

Cinci salariaţi ai Bonus Util, societate de servicii publice a Primăriei Peştişani, au fost trimişi ieri dimineaţă la parchet, de şeful lor Silvestru Tivig. Este vorba de o anchetă a procurorului Moţa, care porneşte de la o plângere a lui Tivig, cu privire la faptul că societatea ar fi cumpărat pe vremea fostei conduceri două pompe, dar a primit numai una. Până la urmă există ambele pompe de clorinare, la două bazine diferite, dar una a ajuns cu întârziere.

Contabilul Constantin Hulă şi patru muncitori s-au dus ieri la serviciu ca într-o zi obişnuită, dar au fost trimişi de şeful lor să dea declaraţii la Parchet. Oamenii erau revoltaţi şi speriaţi, pentru că nici măcar nu li s-a spus despre ce este vorba. Mai mult, un muncitor a spus că şeful lor, cu care sunt în conflict de muncă pentru că nu au primit salariile, i-a ameninţat că îi bagă în puşcărie.

Silvestru Tivig a fost promovat şef la Bonus Util după ce a dat declaraţii la parchet, în care susţinea că ştie de o şpagă de 7.000 de lei dată de Dian Popescu primarului Pavel. Ambii au dosar penal pe baza acestei declaraţii.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: