Salarii întârziate la spitalul din Târgu Jiu

Îngrijorare în rândul salariaților de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Aceștia nu au primit salariile pe 15 mai așa cum era prevăzut în contract. Și nu din cauză că nu ar fi bani în conturile unității medicale.

Întârzierea este cauzată de faptul că zile bune spitalul nu a avut conducere și nu a fost nimeni care să se ocupe de documente astfel încât lefurile să fie virate la timp pe cardurile celor circa 1.200 de angajați.

Ultimele promisiuni sunt că salariile vor fi încasate pe 20 mai, cu cinci zile de întârziere. Lucrurile au fost întârziate de faptul că, aproape o săptămână, spitalul nu a avut conducere. Odată ce managerul interimar Dumitru Vienescu, directorul de îngrijiri medicale și încă cinci angajați au fost infectați cu Covid 19, a fost izolată toată conducerea spitalului.

S-au tărăgănat în acest fel și procedurile pentru ca salariile să fie acordate pe 15 mai așa cum se așteptau atât cadrele medicale, cât și personalul din rândul TESA și cel auxiliar. Oamenii au fost anunțați că lefurile vor fi virate pe 20 mai, dar se tem că până la sfârșitul lunii nu vor vedea niciun leu. 
 

Vizualizări: 1,349

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: