Reguli valabile de luni la Rovinari

Starea de Alertă intră în vigoare de luni, 18.05.2020, și, tot de atunci, vom fi nevoiți să respectăm noi reguli, a anunțat primarul din Rovinari, Robert Filip. "Pe lângă respectarea normelor de igienă, distanță socială, evitarea locurilor agolmerate, vom fi nevoiți să purtăm măști de protecție atunci când ne aflăm în spații publice închise sau în mijloace de transport în comun", a explicat primarul.

Legea vine și cu o anumită relaxare în ceea ce privește deplasarea în interiorul localității, deplasări pentru care nu mai este necesară declarația pe proprie răspundere, se vor deschide saloanele de înfrumusețare, frizeriile, cabinetele stomatologice.

"Totodată, este permisă deschiderea parcurilor, lucru pe care l-am făcut și noi, la Rovinari, începând de astăzi. Atenție, însă! Locurile de joacă rămân închise cel puțin 30 de zile, perioadă în care suntem în Stare de Alertă.

Rămân în continuare închise terasele, restaurantele și cafenelele, iar pentru deplasări în afara localității de domiciliu este necesară în continuare completarea declarației pe proprie răspundere, declarație pe care o puteți găsit atașată alăturat.

Trebuie să fim în continuare vigilenți, să respectăm recomandările autorităților, măsurile de igienă și distanță socială, pentru că, numai așa vom trece cu bine peste această grea încercare la care suntem supuși cu toții", a mai comunicat primarul Robert Filip.

Vizualizări: 1,460

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: