Salarii mai mici şi prime de obiectiv mari la Pandurii

Retrogradarea în Liga a II-a va aduce pentru jucătorii de la Pandurii salarii mai mici decât aveau prevăzute în contractele încheiate cu echipa gorjeană atunci când se afla în Liga I. În toate cazurile celor care rămân la Pandurii se vor renegocia contractele şi se vor diminua salariile, conducerea clubului explicând că jucătorii nu vor pierde prea mult pentru că pot recupera diminuarea de salariu din prima de obiectiv care va fi destul de mare.

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la Pandurii, Marin Condescu, a explicat recent că nu va mai avea nici o legătură directă cu conducerea clubului din cauza altor atribuţii pe care le va avea în ceea ce priveşte noua structură Electra care se va înfiinţa. „Echipa este a lui Marius Baciu iar Marius Baciu şi echipa sunt ai lui Eugen Pârvulescu. Datoria mea este doar să le asigur fondurile necesare să îşi pună în aplicare strategia lor”, a explicat Condescu ierarhia de la echipa de fotbal acesta urmând să se detaşeze de o serie de probleme care îi ocupau prea mult timp, rezolvarea acestora fiind acum în sarcina preşedintelui executiv. „Pentru noi urmează o perioadă mult mai grea, se înfiinţează Electra şi se poartă negocieri pe această temă. Mult din timpul pe care l-aş fi acordat echipei, şi pe care nu-l mai am oricum la dispoziţie, trebuie să-l acord acum altor probleme. Deja politicile economice nu se mai fac nici la Bucureşti, nici aici”, a mai precizat Marin Condescu dând asigurări că Pandurii vor avea bugetul necesar pentru promovarea în Liga I.

Strategia lui Pârvulescu îi atinge pe panduri la buzunare

În acest sens, se va proceda la o diminuare a salariilor care face parte din strategia noului preşedinte executiv. „Este o anumită strategie pe care o vom pune în regulamentul de ordine interioară în ceea ce priveşte salariile şi primele. Eugen Pîrvulescu va stabili un anumit salariu pentru jucători dar şi o primă substanţială pentru promovare”, a mai spus preşedintele CA precizând că nici un jucător nu e definitiv legat de club şi oricine nu se va înţelege cu actuala conducere e liber să plece: „Clubul nu este legat de nici unul dintre jucători şi vor rămâne la Pandurii doar aceia care îşi doresc cu adevărat să joace aici. Lucrurile sunt foarte clare pentru noi, la fel şi noi dacă nu am fi primit licenţa să jucăm în Liga I ei erau liberi atunci să facă ce doresc. Dar vor pleca aceia care nu se vor înţelege cu antrenorul şi cu preşedintele executiv. Eugen Pîrvulescu este cel care decide ce salarii le va acorda jucătorilor”.

Noul preşedinte Eugen Pîrvulescu a explicat că speră să ajungă la un acord cu jucătorii care vor primi un salariu diminuat dar o primă destul de mare în caz de realizare a obiectivului. „Imediat după reunire va urma cea mai grea perioadă pentru noi deoarece vom purta discuţii cu toţi jucătorii. Am mai purtat discuţii telefonice cu ei şi în general, toţi băieţii au răspuns afirmativ. Am încredere şi speranţă că se vor rezolva toate problemele cu echipa”.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: