Salariile din MAI, verificate

Corpul de Control al primului ministru verifică mai multe aspecte din activitatea Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), printre care şi legalitatea acordării salariilor unora dintre angajaţi. Potrivit surselor citate de Newsin, verificările dispuse la Ministerul de Interne au început în urmă cu două zile, după ce o organizaţie sindicală a sesizat că salariile unor angajaţi ar fi fost acordate pe nedrept. Este vorba de câteva mii de salarii pentru lucrări de excepţie pe care anumiţi angajaţi din MAI le-ar fi primit, iar Corpul de Control verifică legalitatea acordării acestora.

S-a modificat statutul poliţiştilor

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, marţi, proiectul de lege privind modificarea Legii 360/2002 privind statutul poliţistului, principalele prevederi ale legii, cele referitoare la modul de evaluare profesională şi la schimbarea perioadei de reconversie profesională - astfel încât aceasta să se facă la şase luni după o decizie de disponibilizare şi nu înainte ca până acum urmând să fie aplicate de la 1 ianuarie 2012

Ponta, dat în judecată de Videanu

Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, a anunţat, ieri, că l-a acţionat în instanţă pe deputatul de Târgu Jiu, Victor Ponta. Adriean Videanu spune că îl aşteaptă pe Victor Ponta să probeze, în faţa magistraţilor, acuzaţiile pe care acesta le-a făcut "repetat" la adresa sa, ca efect al analizei prezentate de el pe Programul economic al USL. Victor Ponta a afirmat luni că Videanu este "un infractor".

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: