Salariile handbaliştilor, înjumătăţite

Benedict Geamănu, preşedintele secţiei de handbal Energia, a anunţat că salariile jucătorilor vor fi înjumătăţite până vor ajunge în primele şase locuri în clasament. Energia nu a câştigat nici un meci în acest sezon. Mai mult decât atât, a luat bătaie şi de la nou-promovata Vaslui. Antrenorul  Liviu Andrieş recunoaşte că trece prin cea mai neagră perioadă din cariera sa.

Preşedintele secţiei de handbal, Benedict Geamănu, a anunţat măsuri dure împotriva echipei. “Am avut mai multe şedinţe în care i-am atenţionat pe jucători asupra evoluţiei lor slabe, iar ei sunt conştienţi de evoluţia lor din aceste meciuri. Şi-au luat angajamentul că de la următorul meci vor face totul să schimbe faţa echipei în bine. La ultima şedinţă, de luni seara, s-a luat hotărârea ca salariile jucătorilor să fie diminuate cu 50% până la intrarea în obiectiv, practic până la ocuparea cel puţin a locului şase în clasament. Dacă nu vor învinge Steaua, salariile vor fi blocate”, a declarat acesta.

Tehnicianul Liviu Andrieş face apel la jucători să strângă rândurile pentru a ieşi din criză. ”După cum am început acest campionat, foarte slab, pot spune că este una dintre cele mai grele perioade din cariera mea. Am înregistrat trei înfrângeri, două la echipe care au terminat sezonul trecut în fruntea clasamentului, însă cel mai dureros este că am pierdut pe teren propriu cu Vasluiul”, a spus antrenorul. El mai spune că măsurile luate de club sunt normale.

Liviu Andrieş speră că va avea o victorie în meciul cu Steaua pentru a debloca lucrurile la echipă. ”O victorie ne va da altă stare de spirit şi altă exprimare în joc. Steaua joacă un handbal în viteză, iar noi trebuie să jucăm un handbal cu o apărare agresivă, ceea ce ne-a lipsit în primele trei jocuri”.

LOT

Decimată de accidentări în debutul acestui campionat, gruparea gorjeană are în continuare probleme de lot. Dacă nu poate miza nici la acest meci pe Sifre Flores, Andrieş speră ca până la ora meciului Dragnea, Kekezovic şi Ilieş să fie apţi de joc.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: