Salopete pentru mineri. „Ne-am cumpărat din târguri că sunt mai de calitate!”

Complexul Energetic Oltenia cumpără salopete de iarnă şi costume vătuite. Pune la bătaie peste 500 de mii de lei pentru această licitaţie. Firmele interesate pot depune ofertele până la începutul lunii viitoare. Echipamentele vor ajunge la mineri şi energeticieni.

Peste 360 de mii de lei va investi compania energetică în salopetele de iarnă pentru salariaţi şi alţi 150 de mii de lei pentru haine şi costume vătuite. Angajaţii speră să primească echipamente de calitate, pentru că au ajuns să cumpere haine second hand care sunt mai durabile decât cele pe care le primesc în cariere. „Echipamentul este de proastă calitate. Eu am primit salopete noi. Le-am spălat o singură dată şi apoi mi s-a desfăcut cusătura la pantaloni. Cine să-mi dea altele? Dumnezeu cu mila! Mergem la Coleus să luăm la mâna a doua pantaloni. Mulţi dintre noi şi-au cumpărat din târguri haine, că sunt mai de calitate”, a spus sindicalistul Nicu Bunoaica.

Sindicalistul susţine că echipamentele nu mai sunt deloc la aceeaşi calitate de acum câţiva ani. „Au adus bocanci borcănoşi în care oamenii se pot împiedica şi pot să cadă de pe excavatoare. Eu fac o comparaţie cu bocancii vechi, pe care îi foloseau de la înfiinţarea Complexului. Erau bocanci de calitate”, a mai declarat Bunoaica.

Vizualizări: 2,801

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: