Sandu Iacob şi Stavrositu şi-au dat acordul pentru Energia

Lotul pe care antrenorul Vasile Stângă se va baza în noul sezon prinde contur. Gorjenii au obţinut acordul a încă doi jucători pentru a veni la Energia Pandurii, preşedintele Gore Popescu confirmând ieri că şi Sandu Iacob şi Marius Stavrositu şi-au dat acordul pentru a evolua la echipa din Târgu Jiu. Deocandată doar unul dintre aceştia a semnat contractul cu gruparea gorjeană dar conducerea spune că nu sunt probleme şi Stavrositu va semna imediat ce va sosi la Târgu Jiu.

Jucătorii pe care se va baza Vasile Stângă în noul sezon sunt Dragomir, Ciobanu, Rădulescu – portari şi Florea, Enache, Kukrika, Păiuş, Humberto, Stavrositu, Sandu Iacob, Criciotoiu, Vukas, Apolzan, Giotoiu, Novanc şi Savenco.

Lotul care încheia sezonul trecut a fost completat în ultimele zile cu încă patru jucători, după Novanc şi Savenco, fiind înregimentaţi la Pandurii şi Sandu Iacob şi Stavrositu. „Sandu Iacob a semnat deja contractul cu Energia iar Stavorositu a acceptat imediat ce a discutat cu domnul Stângă dar el nu a ajuns să semneze pentru că vine direct la reunirea lotului si atunci va şi semna”, a explicat ieri preşedintele Gore Popescu care a adăugat că nu se mai caută alţi jucători, lotul actual fiind considerat complet fiecare post având dubluri în acest moment.

Mai sunt jucători cu care nu s-a negociat

În ceea ce priveşte jucătorii care au evoluat în sezonul trecut la Energia, majoritatea vor rămâne la echipă, Vasile Stângă stabilind deja cu cine va continua încă de la plecarea jucătorilor în vacanţă. „Majoritatea jucătorilor de la Târgu Jiu vor juca în continuare la Energia. Ne-am înţeles deja cu cei pe care domnul Stângă îi doreşte în continuare”, a precizat preşedintele handbaliştilor care recunoaşte că mai sunt cazuri de jucători cu care încă nu s-au semnat contractele din diverse motive: „Sunt şi jucători cu care, din fericire pentru noi nu s-a semnat încă, au fost la naţională şi nu am putut negocia cu ei. Cu Florea şi Criciotoiu urmează să mai discutăm. Cu Dragomir, Giotoiu, Enache şi Apolzan am discutat, ne-am înţeles şi urmează să semnăm contractele şi până la reunirea lotului vom termina cu toţi de negociat. Vin cu toţii aici pe 1 iulie, sunt în vacanţe acum şi sunt unii plecaţi din ţară”.

Revine şi Vukas la Energia

Jucătorul sârb care a avut probleme medicale în iarnă, Milan Vukas, va face parte din lotul echipei Energia Pandurii şi în noul sezon. „Din informaţiile mele, Vukas este refăcut complet şi împreună cu domnul Stângă am decis să nu renunţăm la el. A adus acte medicale care ne-au asigurat că e apt pentru antrenament. Cred că niciun medic din lume nu i-ar da voie dacă nu ar fi sigur că e apt 100%. Mai ales într-un diagnostic precum cel avut de Vukas”, a precizat Gore Popescu despre jucătorul care a trecut cu bine peste cancer şi vrea să revină pe teren. Eu îmi doresc din tot sufletul să se confirme ce au spus medicii, că poate să facă sport de performanţă, pentru că asta este cel mai important pentru el”. Probleme mai sunt în cazul lui Mazilu dar aici există posibilitatea ca jucătorul să rămână la Târgu Jiu. „Mazilu, dacă nu găseşte o echipă sau nu vrea să meargă la altă echipă la care să joace va rămâne la noi. Depinde de el ce vrea să facă”, a precizat Popescu.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: