Șantier la spitalul din Târgu Jiu. Clădiri noi pentru magazie și bucătărie

În acest an, Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu va avea două clădiri noi în care vor funcționa magazia și bucătăria. Spațiile actuale nu oferă cele mai bune condiții, sunt vechi și au nevoie să fie modernizate. Nu sunt singurele investiții programate pentru acest an. Din bani de la Consiliul Județean, vor fi reabilitate mai multe secții din cadrul unității medicale.

Banii pentru ridicarea noii magazii și a spațiului pentru bucătărie vin din bugetul spitalului. „Din bugetul propriu al spitalului, voi realiza lucrările de renovare a scărilor de acces la Spitalul 700. Avem un obiectiv de reparații la Secția Psihiatrie, etapa a doua, de construcție a unor noi clădiri pentru magazia spitalului și pentru blocul alimentar, inclusiv magaziile”, a explicat Dumitru Vienescu, managerul unității medicale.

În plus, vor intra în șantier mai multe secții. Investițiile vor fi făcute cu fonduri care provin de la Consiliul Județean Gorj. “S-a dat ordinul de începere a lucrărilor la Secția Cardiologie și Ginecologie de la Consiliul Județean Gorj. Am propus, pentru anul 2020, tot cu finanțare de la Consiliul Județean și celelalte secții de la Spitalul 700. Mă refer la Gastroenterologie, Medicală I și Neonatologie”, a mai adăugat managerul Vienescu.

Vizualizări: 1,717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: