Săptămână liberă pentru mii de salariaţi ai CEO

Zilele de luni - 28 mai şi vineri - 1 iunie sunt libere prin lege. Mulţi salariaţi şi-au planificat concedii marţi, miercuri şi joi, astfel încât, dacă punem şi zilele de sâmbătă şi duminică, rezultă nouă libere legate. Cel mai mare angajator din Gorj, Complexul Energetic Oltenia, a programat concedii colective în intervalul 29-31 mai.

Directoratul Complexului Energetic Oltenia a programat concedii colective în perioada 29-31 mai sau, după caz, recuperări ale unor zile lucrate în plus. „Directoratul CEO a aprobat programarea colectivă în concediu de odihnă sau, după caz, în recuperări cu post, în intervalul 29-31 mai 2018, a salariaţilor din cadrul societăţii care desfăşoară activitate la program de zi şi corelarea programului de lucru al salariaţilor care desfăşoară activitatea pe schimburi cu programul de producţie (livrare cărbune, funcţionare a grupurilor energetice, în funcţie de cererea de energie electrică estimată pentru perioada următoare)”, se arată într-un document al companiei.

Aceeaşi sursă precizează că, pentru lucrări urgente sau programate anterior şi care nu pot fi amânate, cu aprobarea directorului, pot fi programaţi la lucru salariaţii a căror prezenţă este strict necesară.

Vizualizări: 4,436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: