Şapte candidaţi pe postul de director de la Minprest. Vezi cine!

Actuala directoare a societăţii Minprest, Elena Vintilescu, şi alte şase persoane şi-au depus dosarul pentru funcţia de şef al societăţii. Interesant este că sunt unii candidaţi care au ataşat la dosar inclusiv o recomandare de la sindicate.

Directoarea Elena Vintilescu a declarat că şi-a depus dosarul de candidatură, data limită fiind 14 august. Aceasta a spus că ştie că şi-au mai depus şi alţii, însă nu a dorit să comenteze acest lucru. Pandurul a făcut o adresă la Complexul Energetic Oltenia, Divizia Minieră, pentru a afla date despre acest concurs, însă până la această dată nu au fost furnizate informaţii.

Milosteanu vrea să lase Centrul Maternal

În schimb, sindicalistul Ştefan Godeanu a declarat că sunt şapte sau opt interesaţi de postul de director la societatea la care CEO este acţionar majoritar. Valentin Mogoe, Ştefan Cherciu, Ion Cornescu, Gabriel Giorgi, Ursăţescu sau Corcoveanu, sunt nume vehiculate. Interesant este însă unul, cel al directorului Centrului Maternal, consilierul judeţean PSD Gheorghe Milosteanu. Acesta nu a putut fi contactat telefonic pentru a confirma sau infirma informaţia dată de sindicaliştii din Minprest. 

Pe de altă parte, există un candidat ce a luat inclusiv girul sindicatelor. Acesta este fostul director Ion Cornescu. Godeanu a explicat faptul că a ataşat acea recomandare pentru că pe vremea acestuia oamenii au avut salarii bune. prime şi tichete de masă. „Nu ştiu cât contează recomandarea. Nu am mai dat, este pentru prima dată, dar e prima oară când am fost întrebaţi“, a spus Godeanu.

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: