Şapte primării din Gorj pot face angajări

Vești bune pentru primarii din șapte localități gorjene cărora Ministerul Administrației și Internelor le-a deblocat posturi acum pe sfârșit de an. Este vorba de primăriile Țânțăreni, Dănciulești, Turcinești, Lelești, Bălănești, Bumbești-Jiu și Albeni. Subprefectul de Gorj, Marcel Romanescu speră ca după 1 ianuarie 2012, și celelalte primării care au solicitat posturi să aibă parte de vești bune.

Cele mai multe posturi le-a primit primăria Ţânţăreni. Aici au fost deblocate un post de consilier financiar-contabil, un post de şofer şi unul de îngrijitor. Primăria Țânțăreni a fost urmată îndeaproape de primăria Dănciuleşti căreia i s-au deblocat două posturi, șofer respectiv contabil. Restul primăriilor au primit câte un post pentru deblocare. Subprefectul de Gorj, Marcel Romanescu, speră să mai fie şi altele. ”Sunt în momentul de faţă şapte primării care au primit posturi pentru organigrama pe care o aveau deja avizată. Pe lângă cele 15 posturi pe care le avem  deja deblocate, sper ca de la 1 ianuarie 2012 să fie deblocate şi la celelalte primării care au solicitat acest lucru. În momentul de faţă, cele mai multe posturi au fost deblocate la Țânțăreni, trei posturi şi la Dănciuleşti, două posturi”, a declarat subprefectul Marcel Romanescu.  

Primarul din Turcinești spune că nu a primit nimic oficial la primărie dar crede că este vorba de postul de bibliotecară de la biblioteca comunală. Vasile Gogălniceanu spune că prin deblocarea acestui post i se va permite şi redeschiderea bibliotecii care stă închisă de aproape un an. ”Din păcate este doar jumătate de normă, sper să vină cineva când voi organiza concurs. Biblioteca stă închisă de aproape un an pentru că nu am avut voie să scot la concurs şi am avut o fată, dar a plecat”, a declarat Vasile Gogălniceanu, primarul din Turcineşti. 

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: