Sărbători mai modeste şefii PSD Gorj

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, şi preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, preferă să rămână în plan local de sărbătorile de iarnă. O fi de vină criza sau nu, aceştia spun că nu şi-au făcut planuri mari pentru Crăciun şi Revelion. Primarul din Târgu Jiu nici n-ar putea să fie în altă parte de Revelion, asta pentru că trebuie să oficializeze ceremoniile la Poarta Sărutului. În schimb, va merge în “piţărăi” de Crăciun.

De mai bine de un deceniu primarul din Târgu Jiu este consemnat să rămână în municipiu şi spune că nu-l deranjează. În schimb, de Crăciun va petrece cu familia la Negomir, locul natal. “Îmi face o deosebită plăcere să fac Revelionul lângă târgujieni, lângă familie. Pot să spun că de Crăciun nu sunt în Târgu Jiu şi că în zilele de 24, 25 şi 26 voi fi prezent în satul Ursoaia, comuna Negomir, alături de mama mea, alături de cei dragi. Seara voi merge în piţărăi aşa cum este tradiţia în satul meu în care m-am născut şi am crescut. Voi merge alături de primar, alături de prietenii din copilărie pentru că este ceva plăcut şi frumos şi tradiţiile nu au vârstă”, a spus primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru.

În schimb, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj spune că va rămâne la Târgu Jiu. “Sigur nu plec din Târgu Jiu, Crăciunul acasă în familie şi bineînţeles prin oraş. Suntem în permanenţă în legătură cu tot ce înseamnă asigurarea condiţiilor pentru a evita orice problemă care ar aduce o stare de nelinişte oraşului şi judeţului. Revelionul, în Târgu Jiu. E o bucurie să mai stai şi la domiciliu, că destul plecăm de acasă pe întuneric şi ne întoarcem tot pe întuneric”, a precizat Ion Călinoiu, preşedintele CJ Gorj.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: