Şase candidaţi admişi pentru cinci posturi de observatori la judeţ

AJF Gorj a scos la concurs cinci noi  posturi de observatori oficiali pentru meciurile din campionatul judeţean Gorj. Şase dintre dosarele depuse de candidaţi au fost acceptate iar joi aceştia vor susţine proba  scrisă de concurs.

Persoanele care doresc să obțină calitatea de observator oficial trebuia  să demonstreze că au o calificare în activitatea fotbalistică, respectiv să fi fost foști jucători, antrenori, conducători, persoane cu alte funcții în cadrul FRF, LPF, AJF, AMFB sau în cadrul cluburilor de fotbal, ori să fi avut  o calificare în domeniul arbitrajului, foști arbitri sau membri în comisiile de arbitri.

În urma depunerii dosarelor pentru concursul pentru obținerea calității de observator de joc, AJF Gorj a anunţat că au fost admise dosarele candidaților:Calotă Constantin Lucian, Draga Ion, Stamatoiu Ion, Picioiu Ion, Popescu Vasile Cristian şi Giugă Sorinel. Candidații ale căror dosare au fost admise sunt așteptați la sediul AJF Gorj joi, 20 februarie 2020, la ora 12:00, pentru susținerea probei scrise. 


AJF Gorj a mai anunţat membrii afiliați că, marți, 25 februarie 2020, va avea loc Adunarea Generală a asociaţiei. Ședința va avea loc, începând cu ora 12:00, la Restaurantul Jiul din Rovinari, acolo unde fiecare membru afiliat poate participa cu maxim doi reprezentanţi.

Vizualizări: 700

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: