Fotbalist suspendat 5 ani pentru că a muşcat un adversar

Suspendare uriașă primită de un fotbalist după ce și-a mușcat adversarul de organele genitale. Incidentul bizar s-a petrecut într-o ligă de amatori din Franța iar ambii jucători implicaţi au primit diferite perioade  de suspendare. Nici clubul organizator nu a scăpat nepenalizat pentru că nu a asigurat măsurile de ordine corespunzătoare pentru a împiedica incidentul.

Doi jucători francezi au pornit o altercație violentă, dar nu pe teren, cum s-ar crede, ci în parcarea stadionului, la finalul meciului Terville – Soetrich  dintr.-o ligă de amatori din Franţa. Un alt fotbalist de la echipa gazdelor a intervenit să-i despartă pe cei doi „bătăuși”, însă jucătorul lui Soetrich nu a înțeles prea bine intenția acestuia de pace, așa că l-a mușcat de zona intimă, chiar de organele genitale. Mușcătura a fost atât de puternică încât fotbalistul lui Terville a avut nevoie de zece copci plus patru zile de concediu medical, a informat Daily Mail.

Fotbalistul lui Soetrich va lipsi de pe gazon timp de cinci ani după ce acesta și-a mușcat adversarul de penis dar nici victima nu a scăpat nesancționată, primind șase luni de interdicție pentru că a participat la bătaie.

Meciul respectiv dintre Terville – Soetrich s-a terminat la egalitate (1-1), iar în urma acestui rezultat, Terville ar fi obținut primul punct din acest sezon. Însă, în urma incidentului iscat, Terville a fost penalizată cu două puncte și a primit o amendă de 200 de euro, pentru neîndeplinirea obligațiunilor de securitate care i se impuneau, din postura de gazdă, dar și pentru lipsa de reacție a oficialilor clubului pentru a opri incidentul.

Vizualizări: 569

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: