Craiova e considerată favorită certă la titlu în acest sezon

Părerile sunt împărţite în ceea ce priveşte câştigătoarea titlului de campioană în acest sezon. Un  fost component al Craiovei maxima şi fost internaţional al României, Emil Săndoi, vede Universitatea ca favorită certă la titlu în  acest an.

Craiova e favorită certă la titlu este de părere fostul antrenor de la  Pandurii, Emil Săndoi, care a fost şi unul dintre marii jucători care au adus trofee Craiovei. Craiova are trei victorii din tot atâtea meciuri în 2020, iar forma bună a oltenilor a reaprins speranțele de titlu în Bănie.

Emil Săndoi, şi el fost antrenor la Craiova, a acordat un interviu pentru GSP.ro în care a vorbit despre șansele la titlu ale echipei lui Corneliu Papură, lăudând actuala configurație a lotului alb-albaștrilor.

„Pentru mine, parcursul Craiovei din 2020 nu e unul nesperat. Dacă vă aduceți aminte, eu am spus încă de la începutul campionatului că o văd pe Craiova printre pretendentele la titu. Mă uit la lotul Craiovei, haideți să luăm jucătorii pe posturi. E Pigliacelli sub Arlauskis sau Bălgrădean? E Ivan Martic cu ceva sub Crețu sau Susic? Uitați-vă la Mihăilă. Câți juniori sunt de nivelul lui? Haideți să ne uităm și la linia de mijloc. Cred că Cicâldău, Nistor și Mateiu nu sunt cu nimic mai prejos față de Djokovic, Bordeianu și Hoban. Părerea mea e că linia de mijloc a Craiovei e și peste cea a FCSB-ului! Craiova are un lot echilibrat, cu jucători cu experiență, dar și cu tineri. E o favorită certă la titlu, cu acest lot se poate face o performanță mare. Nu fac comparații între antrenori, dar Craiova putea să aibă aceleași rezultate în acest început de an și dacă rămânea Pițurcă. Ar fi surprins pe cineva?”, a declarat Săndoi pentru GSP.ro.

Vizualizări: 883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: