Săvoiu aplaudă plecarea din PNL a slujitorilor PSD

Conducerea filialei din Gorj a Forței Civice apreciază drept benefică reunirea birourilor permanente județene ale PDL și PNL, în data de 10 iulie a.c., în prima ședință comună a noii alianțe a Dreptei.

În aceste zile, în care o serie de oameni politici părăsesc PNL Gorj, devoalându-și calitatea de slujitori incorigibili ai PSD-ului, este vital ca adevărații politicieni de dreapta să strângă rândurile și să adopte o strategie comună, de contracarare a demersurilor Partidului Nesimțit, prin care se urmărește destructurarea partidelor de opoziție.

Acțiunile de instaurare a partidului unic, inclusiv prin subterfugii caraghioase de tipul noului partid al domnului Tăriceanu, înființat la comanda PSD-ului și controlat în întregime de PSD, sunt toxice pentru democrație și generează, inevitabil, dictatură.

Ne exprimăm speranța că, în zilele următoare, se vor finaliza cu succes negocierile purtate la nivel central, pentru accederea Forței Civice în noua alianță a Dreptei.

Cei care aleg acum PSD-ul și partidul domnului Tăriceanu își manifestă, de fapt, acordul față de dezastrul din Gorj, din ultimii 24 de ani, și față de autorii lui. Singura parte bună este că au început să se decoloreze comuniștii vopsiți, îndeajuns încât să-i cunoaștem pe toți, cu toții.

Ion Săvoiu, preşedinte Forţa Civică Gorj

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: