Scandal cu coasa şi halba spartă la o cârciumă din Luncilor

 Clipe de teroare pentru locatarii cartierului Luncilor-Panduri, dar şi pentru consumatorii unei cârciumi aflate la intersecţia celor două străzi. Vrând-nevrând, aceştia au asistat marţi seara la felul în care au intervenit mai mulţi poliţişti comunitari din Târgu Jiu pentru a aplana un conflict izbucnit între doi rromi, unul dintre aceştia ameninţându-i pe oamenii legii cu o coasă. Incidentul s-a produs într-un cartier de rromi, acolo unde victima şi agresorul, rude între ele, s-au întâlnit la o terasă şi s-au luat la ceartă după ce au consumat alcool.
 Incidentele au izbucnit în momentul în care agresorul a spart o halbă de bere şi l-a tăiat pe piept pe celălalt bărbat. "M-am băgat între ei să-i despart, nu mi-era frică de ei, dar ce să le fac eu dacă ei s-au bătut ca chiorii. Şi-au dat în cap unul la altul până au venit comunitarii să-i despartă. Au scandaluri mai vechi, sunt supărări mai de demult, asta care l-a agresat e venit de pe la Stăneşti, are omul bani pentru că fură de prin grădini, fură de prin turmele de animale şi zice că plăteşte pe oricine şi acum a făcut scandal aici", spunea unul dintre martorii oculari ai scandalului.
 Poliţiştii comunitari veniţi în zonă au încercat să aplaneze conflictul, însă victima a luat o coasă din căruţa pe care o avea în apropiere şi i-a ameninţat pe oamenii legii, o rudă a acestuia reuşind să îl cconvingă în cele din urmă să lase coasa jos. Ulterior, după mai multe minute de negocieri şi certuri, poliţiştii comunitari l-au convins pe bărbatul rănit să urce în ambulanţa venită să îl preia, acesta fiind transportat la spitalul judeţean de urgenţă Târgu Jiu. Agresorul lui a fost, de asemenea, dus la sediul Poliţiei Municipale Târgu Jiu pentru a fi audiat, zecile de persoane adunate la locul scandalului fiind trimise acasă. În zonă au rămas poliţişti comunitari pentru a preveni eventuale alte certuri ulterioare.


Vizualizări: 226

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: