Scandal în PSD Gorj. Excluderea lui Ponta rupe partidul în două!

Îndepărtarea lui Victor Ponta din PSD a stârnit reacţii dure la nivelul PSD Gorj. Unii membri de partid s-au poziţionat ferm de partea deputatului de Gorj, în timp ce alţii spun că respectă decizia partidului. Cei mai curajoşi social-democraţi şi-au manifestat chiar pe Facebook mâhnirea creată de excluderea lui Ponta, fiind aspru criticaţi de colegii de partid.

Mihai Prunariu a fost primul social-democrat care şi-a manifestat pe Facebook amărăciunea despre situaţia din partid. „Ruşine să ne fie”, a scris Prunariu pe pagina lui de socializare, mesajul aducând o mulţime de comentarii. „Ne-am dezis de Mischie şi Călinoiu. Acum ne dezicem de Ponta şi Văcaru. Vine vremea să ne dezicem şi de Cârciumaru... Nimeni nu învaţă din trecut şi se crede nemuritor. Să ne fie ruşine!”, a scris Mihai Prunariu. Evident, postarea social-democratului a atras după sine replici dure din partea viceprimarului PSD, Adrian Tudor. „Da, a greşit, nu ar trebui să căutăm astfel de canale de comunicare, ar trebui să avem discuţii în interiorul partidului, pentru că nu rezolvăm nimic, decât să atragem din partea electoratului repulsie”, a declarat viceprimarul Adrian Tudor la Radio Infinit.

Bîrcă: „Prunariu ar trebui să fie mai rezervat”

Nici Ion Bîrcă, primarul social-democrat de la Turburea, nu este încântat de situaţia din partid. Nu este însă de acord cu gestul lui Mihai Prunariu. „Toţi încearcă tot felul de vorbe, dar i-aş vedea la muncă. Eu, Bîrcă, ar trebui, înainte de a vorbi, să şi demonstrez că sunt un om performant, un om care fac treabă şi atunci am dreptul să vorbesc. Eu nu zic de Mihai Prunariu, am dat un exemplu. Mihai Prunariu ar trebui să fie mai rezervat pentru că toate lucrurile astea dăunează partidului şi nu trebuie acum să ne dăm unul mai deştept ca celălalt”, a declarat primarul din Turburea. De partea cealaltă, Gabriel Giorgi, social-democratul din fruntea Minprest SA, mai speră ca Ponta să nu fie exclus din PSD. „Părerea mea este că ne dezicem prea uşor de persoane care în timp au ajutat foarte mult organizaţia judeţeană. Eu nu sunt de acord cu dezicerea faţă de Victor Ponta, pentru că el a fost stindardul social-democraţiei în Gorj”, a declarat Gabriel Giorgi, şeful Minprest SA.

Vizualizări: 4,826

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: