Un liberal vorbește despre schimbarea lui Boza. Ce știe!

Social-democrații vor să-și impună omul la conducerea CE Oltenia, afirmă liberalul Gheorghe Pecingină. Potrivit acestuia, schimbarea urma să aibă loc, însă tensiunile din PSD de la nivel central au blocat „de moment” acest demers al social-democraților. „Nu este niciun secret că PSD, de când au ajuns la guvernare, își doresc un om al lor, să-l aibă la conducerea CEO. N-au reușit și sper să nu reușească. Asta nu înseamnă că stau în adormire și nu fac demersuri. Am informații, dar nu sunt confirmate. Sunt două variante, numai că nebunia de la București le-a dat puțin planul peste cap și trebuie să se reorienteze”, a declarat Gheorghe Pecingină.

La un moment dat se vehicula ideea că șeful Minprest Rovinari, social-democratul Gabriel Giorgi, va ajunge în Directoratul CE Oltenia. „Nu e vorba de el. Giorgi joacă la pitici, în liga mică”, spune Pecingină.

Și numele lui Dan Vasile, șeful Termocentralei Craiova II, a vehiculat pentru şefia CE Oltenia. Informația a fost lansată de Dan Ilie Morega, preşedintele Institutului de Analiză şi Investigaţii Publice şi Politice.

Vizualizări: 4,828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: